Kenan Karaman Milli Takım ve Beşiktaş Kadrosuna Giremedi

Akın Ungan
18.03.2022 - 21:04 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 13:42

Kenan Karaman, Stefan Kuntz'un Milli Takım kadrosuna çağırılmazken, Beşiktaş'ın Hatayspor maçı kamp kadrosuna da dahil edilmedi. Kenan, 2 formayı da kaybetti.

Kenan Karaman Milli Takım ve Beşiktaş Kadrosuna Giremedi

Bu sezon başında Almanya'nın Düsseldorf takımından Beşiktaş'a bedelsiz olarak gelen Kenan Karaman, performansı ile eleştiri oklarının hedefi halindeydi. 28 yaşındaki futbolcu, bugün iki kötü haber birden aldı.

Milli Takım'a çağırılmadı

Türkiye A Milli Takım ile ilk maçına 9 Kasım 2017'de çıkan Kenan Karaman, Stefan Kuntz'un Portekiz maçı için açıkladığı Milli Takım kadrosunda yer alamadı. Kenan, Türkiye ile son olarak 16 Kasım 2021'de Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda 2-1 galibiyet ile sona eren Karadağ maçında 21 dakika süre almıştı.

Siyah-Beyazlı formayı da kaybetti

Kenan Karaman, Önder Karaveli'nin Hatayspor karşısında şans vereceği oyuncular arasına da giremedi. Beşiktaş'ın son açıklanan kamp kadrosunda tecrübeli forvetin ismi yer almadı.

39'da çıktı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Önder Karaveli, derbiye Kenan Karaman ile başlamayı tercih etti. Maça sol kanatta başlayan Kenan, beklenen etkiyi yaratamadı.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım kadrosu açıklandı.. Sürpriz isimler
Habere Git

Yerine Larin girdi

Sarı-Kırmızılılar'ın ilk yarıda durumu 2-0 yapmasının üzerine Önder Karaveli, 39. dakikada oyuncu değişikliğine gitti. İlk yarının ortalarında yapılan değişiklikte dördüncü hakemin kaldırdığı tabelada Kenan Karaman'ın forma numarası yandı. Karaman, yerini Cyle Larin'e bırakırken, Mich Batshuayi ise Güven Yalçın'ın yerine oyuna dahil oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın yıldızı aylar sonra kadroda! İşte Hatay kampına giren oyuncular...
Habere Git

Kenan Karaman'ın bu sezonki karnesi

Bu sezon Beşiktaş forması ile 27 maça çıktı. Tecrübeli forvet, aldığı sürelerde 1 kez gol sevinci yaşarken, 1 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim olarak, skora katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler