Beşiktaşlı Kenan Karaman ameliyat oldu

10.10.2021 - 22:35 | Son Güncellenme: 10.10.2021 - 22:43

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş ve Milli Takım'ın forvetlerinden Kenan Karaman, Norveç maçını ardından elinden ameliyat edildi. İşte detaylar...

Beşiktaşlı Kenan Karaman ameliyat oldu

AJANSSPOR-HABER

Norveç maçından sonra A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarılan Kenan Karaman ameliyat oldu. Beşiktaşlı futbolcu, elinden bir operasyon geçirdi. 

Altay maçında parmağında kırık oluştu

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın Süper Lig’in 7. haftasında Altay ile deplasmanda oynadığı maçta sol el ikinci parmağında kırık oluşan ve milli maç takvimi nedeniyle operasyon planlaması yapılan futbolcumuz Kenan Karaman’a, bugün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde Sağlık Kurulu Koordinatörümüz Doç. Dr. Tekin Kerem Ülkü ve Prof. Dr. Arel Gereli’nin katıldığı operasyonda plak ve vida ile tespit uygulanmıştır" bilgisi paylaşıldı.

Beşiktaş, başarılı geçen ameliyat sonrası sağlık durumu iyi olan Kenan Karaman’ın rehabilitasyon sürecine başlandığını duyurdu.

Beşiktaş'ta 8 maça çıktı

Kenan Karaman, Türkiye-Norveç milli maçının 84. dakikasında Kerem Aktürkoğlu'nun yerine oyuna girmişti. Gurbetçi futbolcu, Fortuna Düsseldorf takımından geldiği Beşiktaş'ta bu sezon 5'i ilk 11 olmak üzere 8 karşılaşmaya çıktı. 

Henüz golle tanışamayan 27 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı takıma 1 asist ile katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler