Kenan Karaman, beraberlik golümüzü anlattı

07.10.2020 - 23:59 | Son Güncellenme: 08.10.2020 - 00:01

Son dakika spor haberleri… Türkiye, hazırlık maçında Almanya ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından Kenan Karaman, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Hazırlık maçında A Milli Takımımız, Almanya ile 3-3 berabere kaldı.

Maçın ardından takımımızın üçüncü golünü kaydeden Kenan Karaman, "Çok güzel bir mücadele oldu. Takım çok güzel bir karakter gösterdi. Bugün iyi bir performans çıkardık. Hocamız bizi maça iyi hazırladı. Önümüzdeki Rusya ve Sırbistan maçlarına odaklanacağız.Almanya iyi oyunculara sahip. Bugün yeni oyuncuları denedi. Sistemli bir takım, bunu da bize gösterdiler. Alan bıraktığında tehlikeli olduklarını gösterdi. Biz de bu seviyeye gelmek istiyoruz'' dedi.

Güzel bir hava yakaladık

Gelecek için ümitli olduğunu vurgulayan 26 yaşındaki futbolcu, ''Ben önümüzdeki süreci olumlu görüyorum. Güzel bir hava yakaladık. Avrupa Şampiyonası'na katıldık. Kendimizi hem Avrupa Şampiyonası'na hem de Dünya Kupası'na hazırlamak istiyoruz. Rakiplerin bize karşı zorlanmasını istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Karaman, Almanya'ya karşı attığı üçüncü golü ise şu sözlerle anlattı:

''Güzel bir pas trafiği oldu. Ozan, Abdülkadir'i güzel gördü, o da sakin kalıp boş olduğumu gördü ve ben de vurdum gol oldu. Çok mutluyum."

Senin için hazırladığımız haberler