Kenan Karaman: "Bu böyle devam edemez"

25.05.2020 - 11:46 | Son Güncellenme: 25.05.2020 - 11:51

Bundesliga'da Fortuna Düsseldorf ekibinde oynayan Kenan Karaman, 2-2 biten Köln maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Kenan Karaman, ligdeki durumları hakkında konuştu ve çarpıcı ifadelere imza attı.

Kenan Karaman: "Bu böyle devam edemez"

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Fortuna Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman, ligdeki durumları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Köln deplasmanında 2-0 üstünlük yakalamalarına karşın avantajı koruyamadıklarını söyleyen Karaman, bundan sonra çok daha dikkatli olmaları gerektiği görüşünde.

Kenan Karaman: "Bu böyle devam edemez"

Kenan Karaman, "Maçın sonunda kazanan taraf olmadık. Bu böyle devam edemez. Buna eleştirel bir şekilde değinmeliyiz. Harika oynuyoruz, 2-0'ı yakalıyoruz. Ama 3 puanı alamıyoruz" diye konuştu. 

"Galibiyetler almamız gerekiyor"

Öte yandan Karaman, Werder Bremen'in Freiburg'a karşı 1-0 kazanmasına vurgu yaptı. Milli futbolcu, "Werder ile aramızda halen birkaç puan farkı var. Ama yine de yakalama şansları var. Artık yavaş yavaş galibiyetler almalıyız. Çünkü maç sayısı giderek azalıyor" görüşünü paylaştı.

Kenan Karaman bu sezon kaç gol attı?

Kenan Karaman bu sezon Fortuna Düsseldorf'ta 14 maçta 5 gol atıp 1 kez de asist yaptı.

Düsseldorf'un ligdeki durumu

Fortuna Düsseldorf 27 maçta 24 puan topladı ve 16. sırada bulunuyor. Werder Bremen ise 21 puanla ligde 17. sırada yer alıyor. 

Düsseldorf'un fikstürü

Fortuna Düsseldorf, ligdeki bir sonraki maçını Schalke 04 ile oynayacak. Sonrasında ise zorlu Bayern Münih maçı deplasmanda oynanacak. Bu iki maça Düsseldorf teknik heyeti de büyük önem veriyor.

Senin için hazırladığımız haberler