Kenan Karaman: "Bu utancı unutturmalıyız"

06.03.2020 - 13:19 | Son Güncellenme: 06.03.2020 - 10:19

Almanya Ligi'nde Fortuna Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kupaya veda ettikleri için üzgün olduklarını söyleyen Karaman, ligdeki hedeflerini anlattı. Karaman bu sezon kaç gol attı? Düsseldorf ile sözleşmesi ne zaman bitiyor? Türkiye'ye transferi söz konusu mu? Kenan Karaman'dan açıklama geldi.

Almanya Ligi’nde Fortuna Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman, Saarbrücken ile oynadıkları ve penaltılarla kupa dışında kaldıkları maçın üzüntüsünü yaşıyor. Milli futbolcu, “Taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğrattık. Üzgünüz. Biz bu değiliz. Bu utancı unutturmalıyız” dedi ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fortuna Düsseldorf, kupada büyük şok yaşadı

Fortuna Düsseldorf, Hertha Berlin ile oynadığı maçı 3-0 kaybetti. Ardından ise Almanya Kupası’nda Saarbrücken karşısında büyük bir şok yaşadı ve penaltılarla kupa dışında kaldı.

Kenan Karaman: ”Taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğrattık”

Hertha maçında 2 gol atan ve kupa maçında penaltı kaçıran Kenan Karaman, “Gerçekten üzgünüz. Taraftarlarımız iyi sonuçları hak ediyor. Onları hayal kırıklığına uğrattık. Bu hafta Mainz ile oynayacağımız maçı mutlaka kazanmalıyız. Doğrudan rakiplerimize karşı oynayacağımız maçlar çok önemli” ifadelerini kullandı.

Kenan Karaman: ”Ligde kalırsak bu utancı unuttururuz”  

Ayrıca Kenan Karaman, yeni teknik direktör Uwe Rösler ile birlikte kötü bir performans ortaya koymadıklarını belirterek, “Baskı en başından beri var. Son maça kadar düşmeme mücadelesi vereceğiz. Bu görevde başarılı olunursa kupa maçındaki utanç yakında unutulur. Sonunda ligde kalırsak, kupanın sonrası daha çok konuşulur” diye konuştu.

Kenan Karaman bu sezon kaç gol attı?

Düsseldorf ekibinde bu sezon Kenan Karaman 11 maçta 659 dakika süre aldı ve 3 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Adı transferde Türk takımlarıyla da anılan Karaman’ın 30 Haziran 2021 tarihine kadar kulübü ile sözleşmesi bulunuyor. Düsseldorf ligden düşerse Karaman'ın gelen teklifleri değerlendireceği ve ayrılığının söz konusu olabileceği öne sürülüyor.  (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler