Kenan Karaman için yeni açıklama!

17.09.2020 - 12:02 | Son Güncellenme: 17.09.2020 - 12:05

Milli futbolcumuz Kenan Karaman'ın Fortuna Düsseldorf ekibindeki geleceği tartışılıyor. Kenan Karaman, Hamburg ile ligde oynanacak maçta forma giyecek mi? Düsseldorf, Kenan Karaman için hangi açıklamayı yaptı?

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Almanya 2. Ligi’nde Fortuna Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman’ın takımdaki geleceği tartışılmaya devam ediyor. Kenan Karaman, yarın ligde Hamburg ile oynanacak maçta forma giyecek mi? Alman basını, milli futbolcu ile ilgili bazı eleştirilerde bulundu. Düsseldorf’un sportif direktörü Uwe Klein ise futbolcunun profesyonellikten uzak tavırlar içinde olduğu iddiasına yanıt verdi. İşte gelişmeler ve detaylar…

Alman basını: ‘Kenan Karaman oynamak için isteksiz görünüyor’

Milli futbolcumuz Kenan Karaman, Fortuna Düsseldorf’tan ayrılmayı planlıyor. Futbolcuya, Medipol Başakşehir transfer konusunda ilgi gösteriyor. Alman basını, Kenan Karaman’ın transfer teklifi aldıktan sonra çok isteksiz bir görüntü içinde olduğunu ve profesyonel davranışlarından uzaklaşmaya başladığını iddia etti.

Uwe Klein, Kenan Karaman hakkında konuştu

Karaman’ın başarıya ne kadar aç olduğu sorgulanırken, Fortuna Düsseldorf’un sportif direktörü Uwe Klein ise bu konu hakkında açıklamalar yaptı.

“Motivasyon eksikliği olduğu izlenimine sahip değilim”

Klein, “Kenan şu anda bizim oyuncumuz ve kendisinin Hamburg maçında oynayacağını düşünüyorum. Motivasyonla ilgili sorunları olan birinin olduğunu fark edersem zaten gerekeni yapardım. Ama o izlenime sahip değilim” diye konuştu.

Kenan Karaman, oynamamak için sakatlığını mı bahane ediyor?

Bu arada teknik direktör Uwe Rösler’in Kenan Karaman’ı kadroya almak istemesinin de yeterli olmayacağı ve futbolcunun oynamamayı tercih edebileceği iddia ediliyor. Kenan Karaman’ın sakatlığını gerekçe göstererek forma giymek istemediği iddiası için ise Klein, ”Küçük bir sakatlık problemi var” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler