Kenan Karaman ve Kaan Ayhan'dan transfer kararı!

28.06.2020 - 15:41 | Son Güncellenme: 28.06.2020 - 15:48

Bundesliga'ya veda eden Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcular Kaan Ayhan ile Kenan Karaman, Türk takımlarının da gözdesi durumunda. Kaan Ayhan ile Kenan Karaman, Türkiye'ye gelecek mi? Transferde son durum...

Kenan Karaman ve Kaan Ayhan'dan transfer kararı!

DETAY HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi'ne veda eden Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın geleceği merak konusu oldu. İki futbolcu takımdan ayrılacak mı? Transfer teklifleri aldılar mı? Türkiye'ye mi gelecekler? Detaylar ve gelişmeler haberde...

Düsseldorf, Bundesliga'ya veda etti

Ligde son oynadığı Union Berlin maçını deplasmanda 3-0 kaybeden Fortuna Düsseldorf Bundesliga'ya veda etti. Düsseldorf, gelecek sezon Almanya 2. Ligi'nde mücadele edecek.

'Düsseldorf küme düşerse elde tutamayacaklar'

Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın takım ligden düşerse ayrılmayı planladığı daha önce Kicker tarafından gündeme getirilmişti. Ayrıca, Düsseldorf'un başka futbolcuları da elinde tutamayacağı yazılmıştı.

Kaan ve Kenan transfer tekliflerini değerlendirecek

Galatasaray'ın gündemine daha önce gelen Kaan Ayhan'ın ve Kenan Karaman'ın 2. Lig'de oynamak istemediği ve gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeyi düşündüğü belirtiliyor.

Düsseldorf'un Kaan için beklentisi yüksek

Stoper pozisyonunda oynayan Kaan Ayhan için Fortuna Düsseldorf'un 7 milyon Euro gibi bir beklentisi olduğu ifade edildi. Kaan Ayhan'ın 30 Haziran 2022 tarihine kadar devam ediyor. Kaan Ayhan bu sezon 33 maçta 2 gol 3 asist üretti. 

Kenan'ı Almanya'da isteyen bazı kulüpler var...

Forvet hattında oynayan Kenan Karaman da bu sezon 20 maçta 6 gol 1 asistle takımına katkı verdi. Kenan Karaman'ın Düsseldorf ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla son bulacak. Kenan Karaman'a bazı Bundesliga takımlarının talip olduğu iddia ediliyor. 

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin listesindeler

Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Kaan Ayhan ile Kenan Karaman'ı transfer listesine aldığı öne sürülüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler