Kenan Karaman zaman verdi! 2-3 hafta sonra...

07.04.2020 - 18:47 | Son Güncellenme: 07.04.2020 - 18:53

Milli futbolcu Kenan Karaman, beIN MANŞET programına bağlanarak, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu, karantina günlerini nasıl geçirdiğini açıkladı.

Kenan Karaman zaman verdi! 2-3 hafta sonra...

Almanya Bundesliga'da Fortuna Düsseldorf forması giyen milli futbolcu Kenan Karaman, karantina günlerinde neler yaptığını ve çalışmalarını nasıl sürdürdüğünü anlattı.

beIN MANŞET programına konuşan Kenan Karaman'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Her ülkede olduğu gibi bizde evdeyiz çoğunlukla. 2 gün önce takım olarak antrenmanlara başladık. Her 15 dakika 2 kişi sahaya geliyor. Ayrı ayrı 4-5 istasyon var ve ikişer grup istasyonları değişiyor. Temas halinde olmadan idman yapabiliyoruz. Şimdilik bunun iyi bir çözüm olduğunu düşünüyorum.

"Kulüp ceza kesiyor"

Fiziksel olarak düşük hissetmedik. Takım bize program verdi. Her gün koşmamız gerekiyordu. Yaptığımız koşuları dijital saat ve telefonlarımıza bağlıyoruz. Kulüp yaptığımız koşulara bakıyor. Eğer koşuları yapmazsak kulüp ceza kesiyor.

"Birlikte yemek yemiyoruz"

Her oyuncunun ayrı soyunma odası var. Antrenmandan sonra yemek yemiyoruz artık. Duş aldıktan sonra evlerimize dağılıyoruz. Risk yüksek olduğu için birlikte yemek yemiyoruz.

"Maçların seyircisiz olacağını düşünüyorum"

Mayıs başına liglere başlamak istiyorlar. Tabii seyircisi olarak başlamak istiyorlar. Haziran sonuna kadar ligleri bitirmek istiyorlar. Ligin bitmesine 9 maç kaldı ve federasyon kesinlikle bu maçları oynatmak istiyor. Bu 9 maç eski günlerdeki gibi olmayacak tabii. Seyircisiz olacağını düşünüyorum. Seyirci karşısında oynayınca daha iyi hissediyoruz. Daha fazla motive oluyoruz ama kendimizi ona göre ayarlamamız gerekiyor.

"2-3 hafta sonra..."

2-3 hafta sonra, ligler durmadan önceki eski formuma döneceğimi düşünüyorum. Çünkü şu anki idmanlarımız da sıkı geçiyor. Bu durum hazırlık dönemi gibi oldu bizim için.

Senin için hazırladığımız haberler