Kenan Karaman'ın Golü İle 6. Olan Beşiktaş 5 Milyon TL Kazandı

Akın Ungan
22.05.2022 - 18:06 | Son Güncellenme: 22.05.2022 - 18:11

Kenan Karaman, Konyaspor'a attığı golle Beşiktaş'ın 6. sırada yer almasını sağladı. Böylece siyah beyazlılar lig 6.'sına verilen 5 milyon TL'yi kasasına koydu.

Kenan Karaman'ın Golü İle 6. Olan Beşiktaş 5 Milyon TL Kazandı

AJANSSPOR HABER

Fortuna Düseldorf'tan bedelsiz olarak ayrıldıktan sonra Beşiktaş'a bu sezon başında imza atan Kenan Karaman, ligin son maçında Konyaspor'a gol atarak takımına 5 milyon TL kazandırdı.

33 maçta 2 gol attı

Kenan Karaman bu sezon performansıyla taraftarlardan büyük tepki aldı. 25 Süper Lig, 5 Şampiyonlar Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 1 de Süper Kupa finalinde olmak üzere siyah beyazlı formayla toplam 33 karşılaşmaya çıkan forvet, sezonu 2 gol 1 asistle kapadı.

27 hafta sessiz kaldı

Kenan Karaman, ligin ilk maçında Çaykur Rizespor'a karşı asist yaptıktan sonra uzun süre sessiz kaldı. 27 hafta takımına skor katkısı veremeyen Milli forvet, 28. hafta 2-2 biten karşılaşmada Başakşehir ağlarını havalandırmayı başardı. 1-1 berabere biten Fenerbahçe maçında penaltı yaptırarak takımının puan kazanmasına katkı veren Kenan Karaman'ın en önemli golü son hafta Konyaspor'a karşı geldi.

Konyaspor'a attığı gol 5 Milyon TL kazandırdı

Beşiktaş maçı 1-0 yenik durumda götürürken son dakikada kafa vuruşuyla Konyaspor ağlarını havalandıran Kenan Karaman hem takımına puan kazandırdı hem de yayın havuzundan lig altıncısına verilen 5 milyon TL'nin kazanılmasını sağladı.

İlgini Çekebilir
Cumhuriyetin 100. yılında yeni Beşiktaş!
Habere Git

Antalyaspor'u puan olarak yakalayan siyah beyazlılar ikili averajla rakibinin üstünde yer aldı. Yayın gelirinin yüzde 6'si ligi ilk 6 sırada bitiren takımlara ayrılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler