Kenan Karaman'dan transfer açıklaması: “Yardımcı olmadılar”

15.09.2020 - 09:45 | Son Güncellenme: 15.09.2020 - 09:53

Milli futbolcu Kenan Karaman, Fortuna Düsseldorf'taki geleceği hakkında konuştu. Düsseldorf yöneticilerinden de açıklama geldi. Kenan Karaman, Başakşehir'e transfer olacak mı? Transferle ilgili tüm ayrıntılar, sıcak gelişmeler...

Kenan Karaman'dan transfer açıklaması: “Yardımcı olmadılar”

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Almanya’da Fortuna Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman’ın Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Alman basını, Kenan Karaman’ın transferiyle ilgili son durumu yazdı. Kenan Karaman, Düsseldorf’tan ayrıldı mı? Transferde son durum ne?

Kenan Karaman, Düsseldorf’ta kalacak mı?

Bundesliga’ya veda eden ve özellikle bütçe oluşturma noktasında daha kötü bir durumda olan Fortuna Düsseldorf, birçok oyuncusunun takımdan ayrılmasına engel olamadı. O isimler arasında Kaan Ayhan da yer almıştı. Şimdilerde ise Kenan Karaman’ın geleceği tartışma konusu.

Rösler, Kenan Karaman’ı ikna etmeye çalıştı

Almanya’nın önde gelen basın organlarından Bild, Fortuna ekibini çalıştıran teknik direktör Uwe Rösler’in Kenan Karaman’ı takımda kalmaya ikna etmeye çalıştığını yazdı.

Kenan Karaman’dan flaş sözler: ”Düsseldorf bana yardımcı olmadı”

Fakat; Kenan Karaman kesin olarak Fortuna Düsseldorf’tan ayrılmayı düşünüyor. Sezon sonunda zaten sözleşmesi bitecek olan futbolcu, ”Bazı takımlar benimle şimdiden ilgileniyor. Bunu da menajerime iletti. Düsseldorf şu ana kadar bana yardımcı olmadı. Dürüst olmak gerekirse herhangi bir mantıklı planları yok” ifadelerini kullandı.

Şimdi ayrılırsa, Düsseldorf 3 milyon Euro civarında bir gelir elde edecek

Alman basını, Fortuna Düsseldorf’un Kenan Karaman’dan yaklaşık 3 milyon Euro civarında bir gelir beklentisi içinde olduğunu gündeme taşıdı. Çünkü futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam ediyor.

Başakşehir, Kenan Karaman ile ilgileniyor

Kenan Karaman’ın kalma şansının yine de zayıf olduğu ve Başakşehir’in futbolcuyla ilgilendiği yazıldı. Şu an için kulüpler arası resmi bir anlaşma söz konusu değil.

Rösler’den açıklama: ”Kenan kalsın isterim ama elimde değil”

Öte yandan Fortuna’nın teknik direktörü Rösler, Bild’e yaptığı açıklamada, ”Kenan Karaman ile her zaman konuşuyorum. Bisiklet kullanırken de normalde de görüşürüz. Elbette onun kadroda kalmasını arzu ediyorum. Bunun hakkında da konuştuk. Ancak; sadece benim elimde olan bir şey değil” ifadelerini kullandı.  

Klein açıkladı: “Amacımız Kenan’ı satmak değil”

Fortuna Düsseldorf’un sportif direktörü Uwe Klein ise “Amacımız Kenan’ı satmak değil. Öyle bir durumda Hennings tek forvet olarak kalacak. Emmanuel Iyoah uzun süredir başka takımlarda. Dawid Kownacki’nin de halen zamana ihtiyacı var” açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler