Kenan Koçak, Bayern Münih karşısında Beşiktaş'ın dikkat etmesi gereken noktaları açıkladı!

20.02.2018 - 17:24 | Son Güncellenme: 20.02.2018 - 17:24

Almanya Bundesliga II takımlarından Sandhausen'in teknik direktörü Kenan Koçak, Bayern Münih - Beşiktaş maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Koçak şunları ifade etti:

"Sandhausen olarak bizim için şu an ki durum müthiş bir başarı. İnşallah bu durumu koruruz. Münih'teyim bir çok eş, dost gördüm. Sabah stadyumdaydım orada bir yayınım oldu. Akşam atmosfer güzel olacaktır. Bundan şüpheniz olmasın burada da Türkler stadyumda olacaktır. Hafif kar yağışlı ve soğuk bir hava var ama akşama doğru sıkıntı olacağını sanmıyorum"

'Bayern karşısında oynasam...'

"Bayern Münih takımının geniş kadrosu var, Dünya'nın en iyi kadrolarında birine sahipler. Bugün 90 dakikada bu takıma karşı başarılı olmak için Beşiktaşlı oyuncularda çok iyi performans göstermeliler. Şenol hoca takıma daha yakın, mutlaka kendine göre bir strateji belirlemiştir. Ben Bayern karşısında oynasam sadece savunmayı düşünmem. Çıkışlar yapmak lazım ki oyunun tamamen hakimi olduklarını düşünmesiler"

'Kanatlardan gelmeleri muhtemel. Bu alanların kapatılması lazım'

"Boateng'in topu oyuna çıkarması müthiş. Kanatlardan gelmeleri muhtemel oyun planları var. Bu alanların kapatılması lazım. Lewandowski bir an bile boş bırakmamak lazım. Her kim oynarsa bunu iyi kontrol etmek lazım özellikle göbek oyunlarını da kontrol etmek lazım. Sonuçta bu bir takım oyunu. Ön tarafta oynayan Babel olsun, Quaresma olsun yardıma gelmesi lazım. Heynckes kurt hoca kendi çapında analizlerini yapmışlardır. Onun açıklamalarına çok kanmamak lazım. Onlar planını yapmışlardır. Skor tahminim yok temennim, gönlümden geçen Beşiktaş'ın avantajlı bir sonuçla dönmesi"

Senin için hazırladığımız haberler