Ankaragücü'nde Kenan Koçak'tan Nico Schulz, Mahmut Tekdemir, Riad Bajic Açıklaması

11.10.2024 - 16:55 | Son Güncellenme: 11.10.2024 - 16:59

Ankaragücü Teknik Direktörü Direktörü Kenan Koçak; Başkent ekibini tercih süreci, ligdeki hedefleri, Nico Schulz, Mahmut Tekdemir ve Riad Bajic hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Ankaragücü'nde Kenan Koçak'tan Nico Schulz, Mahmut Tekdemir, Riad Bajic Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig takımı Ankaragücü'nde teknik direktör Kenan Koçak, Antalya'daki kamp ve takım hakkında son bilgileri paylaştı.

Ankaragücü'ne geliş sürecinden bahseden Koçak, Nico Schulz'a da ayrı bir parantez açtı.

Koçak, sakatlıkları devam eden Mahmut Tekdemir ve Riad Bajic'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Koçak, sakatlıkları devam eden Mahmut Tekdemir ve Riad Bajic'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Kenan Koçak, "Ankaragücü süreci aniden gelişti. İlk defa takımla beraber çalışma imkanımız var. Milli arayı Antalya'da kamp yaparak geçireceğiz. Mahmut Tekdemir ve Stelios Kitsiou'nun sakatlıkları devam ediyor. Mahmut Tekdemir'den önümüzdeki haftalarda da faydalanamayacağız. Riad Bajic ve Tolga yeni döndü. Ankaragücü hazırlık sürecinde iki hoca değişikliği yaşadı. Çalışararak bu dönemi geçireceğiz" dedi.

"İyi yoldayız"

Ankaragücü'nde görevi devraldıktan sonra herhangi bir verinin olmadığını belirten Koçak, "Ankaragücü'nde göreve geldikten sonra takım hakkında herhangi bilimsel veri yoktu. Sadece oynanan maçlarda oluşan veriler vardı. Bu verilerden de takımımızın istenilen seviyede olmadığını gördük. Çalışarak bu açığı kapatmak istiyoruz. Ancak bunun lig içerisinde olması bir handikap. Yeni Malatyaspor maçı özelinde şunu söyleyebilirim. Futbolda lakayitliği yer yok. Bunu tarihte göstermiştir. Fiziki ve mental olarak daha iyi bir yere gelmemiz lazım. İyi yoldayız. Umarım bunun meyvelerini alırız" diye konuştu.


"Nico Schulz'un hemen hazır olması mümkün değil"

Nico Schulz'un performansıyla ilgili olarak ise Kenan Koçak, "Nico Schulz üst seviye bir isim. Nico Schulz yaklaşık 2-2.5 sezon futbol oynamadı. Nico Schulz'un bu uzun sürenin ardından hemen hazır olması mümkün değil. Aynı dönemden Alper Uludağ da geçiyor" şeklinde konuştu.

Taraftara mesaj

Ankaragücü taraftarına mesaj veren Kenan Koçak, "Ankaragücü camiası son aylarda çok zorlu dönemeçlerden geçti. Lige başlarken de belirsizlik vardı. Taraftarın haklı bir sitemi vardı. Yönetim, futbolcu ve teknik ekip olarak el birliği ile çalışacağız. Ankaragücü'nü hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız. Elimizde sihirli değnek yok. Ancak elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Ankaragücü'nün hedefi her zaman Süper Lig'dir" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler