Kenan Koçak yolcu! Halefini Almanlar duyurdu...

10.05.2021 - 11:41 | Son Güncellenme: 10.05.2021 - 11:44

Hannover 96'nın teknik direktörlüğünü yapan Kenan Koçak ile ilgili son durumu Alman basını yazdı. Kenan Koçak ayrılıyor mu, yerine kim gelecek? İşte yanıtı...

Kenan Koçak yolcu! Halefini Almanlar duyurdu...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya'da Hannover 96'yı çalıştıran Kenan Koçak'ın geleceği merak konusu olmuştu. Alman basını, Kenan Koçak'ın sezon sonunda ayrılacağını ve koltuğuna bazı adayların olduğunu yazdı.

Kenan Koçak sezon sonunda ayrılacak

Kicker'de yer alan habere göre; Hannover patronu Martin Kind ve sorumlu yöneticiler, Kenan Koçak'ın halefini arıyor. Hannover yetkilileri son olarak Stuttgart'ta görev yapan Tim Walter'ı listeye dahil etti.

Tim Walter için fırsat doğdu

2019 Noel Arifesi öncesinde Stuttgart tarafından gönderilen teknik direktör Tim Walter'ın bir süredir takım çalıştırmadı ve 45 yaşındaki adamın Hannover'e sıcak bakacağı ifade edildi.

Kenan Koçak, Türkiye'den 'proje' takımlara sıcak

Bu arada Kenan Koçak'ın Türkiye'de proje takımlara sıcak baktığı konuşuluyor. Koçak, daha önce yaptığı bir açıklamada Türkiye'den çeşitli teklifler aldığını ancak; kendisini cezbeden bir teklifle karşılaşmadığını söylemişti.

Kenan Koçak'ın bu sezonki performansı

40 yaşındaki teknik adam Waldhof Mannheim, Sandhausen gibi takımlarda çalıştıktan sonra 2019-20 sezonunda Hannover'in başına geçti. Hannover bu sezon 33 maçta 12 galibiyet 6 beraberlik ve 15 yenilgi aldı. Hannover 39 puanla 13. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler