Kenan Koçak'a Türkiye'den teklif geldi mi?

23.04.2020 - 16:40 | Son Güncellenme: 23.04.2020 - 16:41

Almanya'da 2. Lig takımlarından Hannover 96'da görev yapan Kenan Koçak, kulübüyle yeni sözleşme imzaladı. Kenan Koçak'a Türkiye'den teklif gelmedi mi? Tercih sebebi ve detaylar...

Almanya 2. Ligi ekiplerinden Hannover 96, Türk teknik adam Kenan Koçak'ın sözleşmesini uzatmıştı. Koçak, 2023 yılına kadar süren bir sözleşmeye imza attı. Koçak'ın Türkiye'ye gelme durumu var mıydı? Yeni planları neler?

Kenan Koçak'a çok güveniyorlar

ARKA PLAN HABER/AJANSSPOR

Hannover'de genel müdür Martin Kind ve yöneticiler, Kenan Koçak'a duyduğu güveni yeni kontratla birlikte resmileştirmiş oldu.

Güvenli bir 3 yıl vurgusu

Kulübün genel müdürü Martin Kind, "Önümüzdeki birkaç yılı güvenli bir şekilde geçirmek istiyorduk. Bu yüzden 3 yıllık bir anlaşma yaptık" ifadelerini kullandı.

Koçak geldi, takımın havası değişti

Hannover'in başna geçtiği dönemlerde Mirko Slomka'nın bıraktığı takım küme düşme tehlikesi yaşıyorken, Koçak'ın gelmesiyle birlikte 9. sıraya kadar yükseldiler.

Kenan Koçak'ın Türkiye'ye gelme planı var mı?

Daha önce bu konuda bazı kulüpler Kenan Koçak ile temasa geçti. Fakat; genç teknik adamı heyecanlandıracak ve Türkiye'de görev yapmayı düşünecek bir teklif gelmedi. Koçak, bu sebeple kariyerine Almanya'da devam etme kararı verdi. Koçak, Bundesliga'ya yükselmek ve adından daha fazla söz ettirmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler