Kenan Koçak'tan Ali Koç açıklaması!

13.07.2020 - 17:31 | Son Güncellenme: 13.07.2020 - 19:12

Kenan Koçak'tan Ali Koç açıklaması!

Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96 Teknik Direktörü Kenan Koçak, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Yabancı sınırı için neler söyledi? Türkiye'de takım çalıştıracak mı? Ali Koç'la görüştü mü? Arda Turan'ı transfer edecekler mi?

"3 yıl içinde Bundesliga'ya dönmek istiyoruz"

Hannover 96 ile birlikte mücadele ettiği Bundesliga 2 hakkında konuşan Kenan Koçak, "Bundesliga 2, Championship'ten daha iyi bir lig. Takımı aldığımızda dengesi bozulmuş ve saha dışında takım ruhu olmayan bir ekip vardı. Oyunculara takım olmamız gerektiğini anlattık ve 16. sırada aldığımız takımı 6. sıraya kadar çıkardık. Hannover'le 2023 yılına kadar sözleşmemiz var. Kulübüm bana güveniyor. Hedefimiz önümüzdeki 3 yıl içerisinde Bundesliga'ya dönmek. Şu anda iyi bir ekip kurmaya çalışıyoruz. Üst sıralara oynamak bizim için başarı olacaktır" şeklinde konuştu.

"Arda Turan'la görüşmedik"

Arda Turan'la ilgili yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını belirten Kenan Koçak, "Bu tür isimleri konuşmayı seven birisi değilim. Burada profesyonelce hareket etmek lazım. Arda Turan ismi bana direkt olarak soruldu. Arda Turan'ın önemli bir oyuncu olduğunu söyledim ancak bir görüşmemiz olmadı. Arda Turan çok değerli ve iyi bir futbolcu. Maddi olarak Arda'yı alabilecek gücümüz olsaydı bunu konuşurduk ancak böyle bir gücümüz yok" ifadelerini kullandı.

"Ali Koç'la görüşmedim"

Son olarak Fenerbahçe'yle de adı geçen Kenan Koçak, Ali Koç'la ilgili de konuştu. Koçak, "Spekülasyonlara katılmak istemiyorum. Ali Koç'la bir görüşmem olmadı. Ali Koç'u takdir ediyorum çünkü vizyon sahibi bir insan. Ali Koç'un Fenerbahçe'ye faydalı olacağına inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler