Yukatel Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçının ardından

17.07.2020 - 17:19 | Son Güncellenme: 17.07.2020 - 17:19

Almanya 2. Bundesliga takımlarından Hannover'i çalıştıran teknik direktör Kenan Koçak, Trabzonspor'dan teklif aldı mı? 39 yaşındaki teknik adam iddialar hakkında konuştu.

Yukatel Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçının ardından

Süper Lig'de şampiyonluk şansı zora giren Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in yerine Almanya 2. Bundesliga ekiplerinden Hannover'i çalıştıran Kenan Koçak'ın adı geçiyor.

39 yaşındaki teknik adam, Trabzonspor iddialarına Almanya basınına yaptığı açıklamalarla cevap verdi.

Kenan Koçak, Trabzonspor iddiaları için ne söyledi?

Hannover'in genç teknik direktörü Alman Sport1 kanalı tarafından gündeme getirilen iddilara cevap verdi. Fanatik'in Bild'e dayandırdığı habere göre; Kenan Koçak, "Böyle dedikodular üzerine yorum yapmak istemiyorum. Şu an söyleyebileceğim tek şey, tamamı ile Hannover 96'ya odaklanmış olduğumdur" dedi.

Kind: "Hatay, düşler tiyatrosu değildir"

Ayrıca Hannover Başkanı Martin Kind de daha önce yaptığı bir açıklamada, "Hayat, bir düşler tiyatrosu değildir. Koçak'ın burada tamamlaması gereken bir kontratı var" şeklinde konuşmuştu.

Hüseyin Çimşir'in Trabzonspor performansı

41 yaşındaki Hüseyin Çimşir, Trabzonspor'un başında 20 maça çıkarken bu maçların 12'sinde galip geldi. Bordo mavili takım bu maçların 6'sınde sahadan beraberlikle ayrılırken 2 kez de mağlup oldu.

Öte yandan,Kenan Koçak'ın Hannover ile olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler