Kenan Sofuoğlu’nun 2 yaşındaki oğlu şimdiden babasının izinde!

15.03.2021 - 12:19 | Son Güncellenme: 15.03.2021 - 13:17

Dünya Süpersport Şampiyonu ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, oğlu Zayn’ın motosiklet kullanırken çekilen videosunu sosyal medyadan paylaştı. Minik motosikletçinin görüntüleri büyük ilgi topladı. İşte detaylar…

Kenan Sofuoğlu’nun 2 yaşındaki oğlu şimdiden babasının izinde!

AJANSSPOR-HABER

AK Parti Sakarya Milletvekili ve eski motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn, babasını aratmıyor. Sofuoğlu, sosyal medya hesabından oğlunun motosiklet kullanırken çekilen bir videosunu paylaştı.

Henüz 2 yaşında bile değil

Ünlü sporcu minik oğlunun motosikletteki hünerlerini sergilediği görüntülerin altına da "Henüz 2 yaşında değil" notunu düştü. Kenan Sofuoğlu'nun bu gönderisi takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Buna karşılık bazı sosyal medya kullanıcılarının ise Sofuoğlu’nu çocuğunu tehlikeye attığı ve kötü örnek olduğu gerekçesiyle eleştirdiği gözlendi. 

18 aylıkken motor kullanmaya başladı

Eski Dünya Supersport şampiyonu,  geçen yıl kasım ayında da oğlunun görüntüsünü, "Zayn 1 buçuk yaşında, 18 aylıkken sürmeye başladı" açıklamasıyla Instagram'dan paylaşmıştı. 

36 yaşındaki Kenan Sofuoğlu, Hollandalı Julia Looman ile evli. Çiftin Zayn dışında Mahir adını verdikleri 5 yaşında bir oğlu daha bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler