Kenan transferine aile engeli!

21.08.2017 - 08:36 | Son Güncellenme: 21.08.2017 - 08:36

Mustafa Pektemek’in ayrılması durumunda 3. bir golcü alacak olan yönetim, bir süredir takip ettiği Kenan Karaman transferinde aile engeline takıldı.

Karaman ailesinin, Kenan’ın sürekli oynayabileceği bir kulübe gitmesinin kariyeri için daha doğru olacağı fikrini taşıdığı öğrenildi. Oğuzhan AydoğanGökhan İnler ve Aras  gibi gurbetçi oyuncuların forma giymemelerini göz önünde bulunduran Kenan’ın ise büyük bir takıma ilerleyen yıllarda gitmeyi düşündüğü bildirildi.

Kuraya göre takviye!

Transferde tamamen Vida’ya odaklanan ve Ocak ayı için anlaştığı bu oyuncuyu yeni sezona yetiştirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, diğer takviyeler için Şampiyonlar Ligi kuralarını bekleyecek. 
 
Vida dışında Sosa, Volkan Şen ve üçüncü bir golcüyü de gündeminde tutan siyah - beyazlı kulüp, kuralardan sonra iyi bir gruba düşmesi halinde mevcut kadroya bir tek Vida’yı eklemeye çalışacak. Hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de ligde ilerlemek isteyen Beşiktaş Yönetimi, zor gruba düşmesi halinde ise transferdeki yatırımlarını arttırmayı planlıyor. Bu sene gruptan çıkmak için tüm imkanlarını seferber eden siyah - beyazlı kulüp, bu nedenle transfer çalışmalarında sadece Vida değil birçok oyuncuyla dirsek temasında bulunuyor.

Kaynak: Skorer

Senin için hazırladığımız haberler