Ajansspor

Kenan Yıldız, Avustralya'ya karşı süre alacak mı? Vincenzo Montella açıkladı

Editör: Arif Can Yıldız

Son Güncelleme /

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nda Avustralya'ya karşı oynayacağımız maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 28 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

24 yılın ardından Dünya Kupası'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, D Grubu'nda boy gösterecek. Kırmızı-beyazlı ekibimiz grubun ilk hafta maçın Avustralya ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma öncesinde A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Taraftarımızı gururlandırmak istiyoruz"

Montella, "Taraftarımızın büyük coşkusunu görmeye alıştık. Dünyanın her yerinde bizi destekliyorlar. Güzel bir sonuçla onlara gurur ve mutluluk yaşatmak istiyoruz.

Avustralya kaliteli bir takım, konsantrasyon kaybı yaşamamalıyız. İskoçya maçındaki gibi oyuna ortak olabilirler.

Kenan Yıldız inşallah bugün süre alacaktır." ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...