Kenan Yıldız: "Del Piero'nun attığı gibi bir gol attığım için çok mutluyum"

17.09.2024 - 23:14 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 23:21

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'un Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'ı 3-1 yendiği maç sonrası milli futbolcu Kenan Yıldız açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Kenan Yıldız: "Del Piero'nun attığı gibi bir gol attığım için çok mutluyum"

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi Lig aşaması ilk haftasında Juventus'un sahasında Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'ı 3-1 yendiği karşılaşma sonrası milli futbolcu Kenan Yıldız açıklamalarda bulundu.

"İnanılmaz bir akşamdı, tüylerim diken diken oldu"

Juventus ile ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkan ve harika bir gole imza atan Kenan Yıldız, "Söylenecek fazla bir şey yok, harikaydı. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçımda böyle bir gol atmak... İnanılmaz bir akşamdı, tüylerim diken diken oldu" dedi.

"Del Piero'nun attığı gibi bir gol attığım için çok mutluyum"

İdolü Del Piero hakkında sözlerine devam eden milli futbolcu, "Del Piero'nun attığı gibi bir gol attığım için çok mutluyum. Onun gibi sevinç yaptım. Bu gece 'maçın oyuncusu' ödülüyle uyuyacağım" şeklinde konuştu.

"10 numaralı formayla sahada olmak benim için çok özel"

Açıklamalarını sürdüren Juventus'un 10 numarası, "10 numaralı formayla sahada olmak benim için çok özel. Bu çok önemli bir rakam ve bu formayla oynadığım için çok mutluyum. Tüm taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bize çok yardımcı oldular. Bugün maçı kazanmak istedik. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Hocasının nerede görev verirse görevini yapacağını söyleyen Kenan Yıldız, "Hocam nerede isterse, ortada veya solda oynayabilirim" diye konuştu.

"Bu bizim için önemli bir galibiyet"

19 yaşındaki yıldız futbolcu, "Bu galibiyet diğer karşılaşmalar için önemli. Bu bizim için önemli bir galibiyet" dedi.

"Bu gece onunla yatacağım"

Kenan Yıldız, Juventus - PSV maçının da oyuncusu seçildi. Duygularını dile getiren Kenan Yıldız, "Güzel, değil mi? Bu gece onunla yatacağım" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler