Kenan Yıldız'dan veda paylaşımı! "Asla unutmayacağım"

18.05.2024 - 17:39 | Son Güncellenme: 18.05.2024 - 17:57

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un formasını giyen milli futbolcumuz Kenan Yıldız, kendi Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Kenan Yıldız'dan veda paylaşımı! "Asla unutmayacağım"

AJANSSPOR HABER

İtalyan devi Juventus'ta, teknik direktör Massimiliano Allegri ile yollar ayrıldı. Flaş ayrılığın gerekçesi "Juventus'un  değerleriyle bağdaşmayan hareketler" olarak duyuruldu. İşte detaylar...

Juventus'ta ayrılık kararı

Juventus, Allegri ile yollarını ayırdıklarını şu sözlerle duyurdu: "İtalya Kupası finali sırasında ve sonrasında Juventus'un değerleriyle ve onu temsil edenlerin benimsemesi gereken davranışlarla bağdaşmadığını düşündüğü bazı davranışların ardından ayrılık kararını verdik. 2021'de başlayan bu dönem 3 sezonun ardından İtalya Kupası Finali ile sona erdi. Massimiliano Allegri'ye gelecekteki projelerinde başarılar diliyoruz."

İtalyan hoca, söz konusu maçın 90+5. dakikasındaki bir pozisyonda hakeme sert itirazlarda bulunmuş ve doğrududan kırmızı kart görmüştü. Bunun üzerine ceketini ve kravatını çıkararak yere fırlatan Allegri, soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Allegri'nin Juventus performansı

Allegri, 2021-22 sezonunda geldiği Juventus'ta, geride kalan 3 sezonda 149 maça çıktı. Deneyimli teknik adam liderliğindeki Juventus, bu maçlarda 80 galibiyet, 34 beraberlik ve 35 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Massimiliano Allegri liderliğindeki Juventus, bu sezon Serie A'da çıktığı 36 maç sonunda 67 puan toplayarak 4. sıraya yerleşmişti.

Kenan Yıldız'dan Allegri paylaşımı

Allegri'nin ayrılığının ardından Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Hocasına veda eden Yıldız, şu ifadeleri kullandı: "Ona her şey için teşekkür ediyorum ve onu asla unutmayacağım"

Senin için hazırladığımız haberler