"Kendi ülkelerine mi dönsünler?"

15.03.2020 - 22:05 | Son Güncellenme: 15.03.2020 - 22:05

Beşiktaş kaptanı Burak Yılmaz, Galatasaray derbisi sonrasında açıklamalar yaptı. Yabancı oyuncularla ne konuşuldu? Burak Yılmaz, koronavirüs için neler söyledi?

Beşiktaş kaptanı Burak Yılmaz, Galatasaray ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Golcü futbolcu, takımdaki yabancı arkadaşlarının bir tedirginlik yaşadığını söyledi. Burak Yılmaz, kamuoyuna da koronavirüs salgınıyla ilgili mesaj verdi.

Burak Yılmaz:" Hepimiz çekiniyoruz ama sahaya çıkıp gereğini yapmak zorundayız"

Burak Yılmaz, "Zevki, tadı, tuzu olmasa da biz görevimizi yapmak zorundaydık. Boş tribünlere karşı oynamak hoş değildi. Tamamen insanlarımızın iyiliğine yapılmış bir şey. Görüyorum ki takım arkadaşlarım, yabancı arkadaşlarımda panik ver. Dünyanın söylediğine göre en güvenli ülkeyiz şu anda. Haddimi aşan şeyler söylemek istemiyorum ama yabancı oyuncular sakin olsunlar. Hepimizin eşi, çocuğu var. Hepimiz çekiniyoruz, korkuyoruz ama sahaya çıkıp gereğini yapmak zorundayız" dedi.

Burak Yılmaz: "Yabancı arkadaşlarımız kendi ülkelerine mi dönsünler?"

Ayrıca golcü futbolcu, "Futbolun gücü taraftar. Hoş olmayacak ama her şey insan sağlığı için. Herkesin tedirginliği var. Biz de hafta içinde takımdaki yabancı arkadaşlarımızla konuştuk. Gerekli açıklamalar yapıldı. Ama şimdi yabancı arkadaşlarımız kendi ülkelerine mi dönsünler? Oralarda daha çok var. Allah'ın izniyle bu da geçecek" ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler