"Kendimi en çok ben eleştiriyorum"

09.11.2017 - 20:02 | Son Güncellenme: 09.11.2017 - 20:02

"Kendimi en çok ben eleştiriyorum"

FC Barcelona'nın 30 yaşındaki Uruguaylı forveti Luis Suarez, kulüp kanalına verdiği röportajda merak edilenleri yanıtladı.

Yaklaşan Dünya Kupası, takımın performansı, Messi, Dembele ve diğerleri...

Öne çıkan başlıklar şöyle:

PERFORMANSI HAKKINDA

Benim mantalitem takıma yardımcı olmak. Kendimi en sert eleştiren insan benim ve daha fazla gol atmam gerektiğini biliyorum ama bazen top girmek istemiyor. 

TAKIMIN PERFORMANSI HAKKINDA

Her maçın kendi zorluğu var. Bu sezonun rakibimizin öne geçtiği maçları çevirmede ilerleme kaydettik. Galibiyet serileri hem bu oyuncu grubunu güçlendiriyor, hem de özgüvenimizi. En temel şey, iyi bir yıl geçirip mümkün olduğunca çok kupa kazanmak çünkü biz dünyadaki en iyi takımız.

LEO MESSI HAKKINDA

Dünyanın en iyi oyuncusuna sahip olmak bonus. Onunla yan yana oynamak ve ona yakın olmak benim için büyük bir ayrıcalık. Yaptıkları takdire şayan. Her şeyi yapabiliyor.

DEMBELE HAKKINDA

Pek çok enstrümana sahip, çok yetenekli bir genç oyuncu. Geri dönüşü için hepimiz heyecanlıyız çünkü ona ihtiyacımız var.
Yaşadığı şey kolay değil, gelir gelmez sakatlanmak...

Ama önemli olan onun ruh hali ve o da dört gözle geri dönmeyi bekliyor.

TEKNİK EKİP HAKKINDA

Valverde herkesin ekibe katkı sunabileceğinden emin ve bu çok önemli. Teknik ekiple harika bir ilişkimiz var. Oyuncuları çok iyi anlıyorlar ve bize sakinlik aşılıyorlar.

2018 DÜNYA KUPASI HAKKINDA

Yer almak ve takıma yardım etmek harika olur, gerçekten çok heyecanlıyım.

Senin için hazırladığımız haberler