Kendine el uzat, kendini duy! Ayrılık yaradı...

07.12.2020 - 12:01 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 12:09

Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de Michael Frey, Erol Bulut tarafından kadro yapılanmasında düşünülmemişti. Beveren'e kiralanan Frey, Belçika'daki performansıyla dikkati çekiyor. Frey kaç gol attı? İşte detaylar...

Kendine el uzat, kendini duy! Ayrılık yaradı...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’den yaz transfer sezonu başında Waasland Beveren takımına kiralanan Michael Frey gösterdiği performans ile beğeni topluyor. Frey bu sezon kaç maçta oynadı, kaç gol attı? İşte detaylar...

Frey bu sezon kaç gol attı?

26 yaşındaki golcü Frey, oyuncu Belçika takımı ile 9 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 4 gol 2 asistlik katkı sağladı. Futbolcu, yaklaşık 2 ay önce de koronavirüse yakalanmış ve daha sonra Covid-19'u da atlatmıştı.

Sözleşmesi ne zaman bitecek?

Kendi kariyerine yarım elini uzatan Michael Frey’in Fenerbahçe ile sözleşmesi Haziran 2022’de sona erecek. Zürih’ten 2018 yaz transfer döneminde Fenerbahçe’ye gelen Michael Frey 23 maçta 5 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. 

Almanya'da neler yaptı?

Sarı-lacivertli takımda beklentilerin altında kalan İsviçreli oyuncu geçen sezon da Nürnberg’e kiralanmıştı. Futbolcu, Nürnberg'de ise 32 maçta 5 gol 3 asistlik katkı vermişti.

Belçika'da Frey için ne dediler?

Belçika'da hln.be adlı internet sitesi, Beveren'in gol yollarındaki etkinliği artırmak zorunda olduğuna dikkati çekmiş ve Frey için 'Beveren'den güçlü transfer' yorumunu paylaşmıştı. Futbolcu, Genk, Anderlecht ve Club Brugge'ün de radarındaydı.

Senin için hazırladığımız haberler