Kent için Acun Ilıcalı ve Hırvatlar devrede! İşte Ali Koç'un istediği bonservis

17.01.2024 - 19:46 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 19:56

Fenerbahçeli Ryan Kent, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ve Hırvatistan Ligi'nden Dinamo Zagreb'in transfer listesinde. İşte Ali Koç'un istediği bonservis...

Kent için Acun Ilıcalı ve Hırvatlar devrede! İşte Ali Koç'un istediği bonservis

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sezon başında İskoç takım Rangers'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Ryan Kent beklentinin altında kaldı. Sarı-Lacivertliler'den ayrılması beklenen İngiliz futbolcu birçok takımın radarına girdi.

Hull City ve Dinamo Zagreb Kent ile ilgileniyor

Daily Mirror'ın haberine göre Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki sol kanadı Ryan Kent, Hırvatistan Ligi ekiplerinden Dinamo Zagreb'in ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'nin transfer listesinde yer alıyor. Ayrıca Kent'i radarında tutan takımlar arasında Suudi Arabistan Pro Lig takımı Al-Ettifaq da bulunuyor.

Hırvatlar harekete geçti

Haberde, Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb'in Ryan Kent transferi için harekete geçtiği kaydedildi. Zagreb, Fenerbahçe'nin kapısını çalarak girişimlerde bulundu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un listesindeydi... Fenerbahçe'ye Premier Lig'den forvet!
Habere Git

İşte Ali Koç'un Ryan Kent için istediği bonservis bedeli

Dinamo Zagreb ile Fenerbahçe arasındaki transfer görüşmelerinin devam ettiği vurgulanırken, Sarı-Lacivertliler'in Ryan Kent için istediği bonservis bedeli de açıklandı. Habere göre Ali Koç yönetimi, İngiliz futbolcu için 3.5 milyon Pound talep etti.

Ryan Kent'in bu sezonki performansı

Sezon başında Rangers'tan bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Ryan Kent, bu sezon 15 maçta görev aldı. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan 27 yaşındaki sol kanat, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler