Kepezspor'da Başkan Tarkan Göncü teknik direktör Orhan Kapucu!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Geçtiğimiz sezon 2. Lig’e veda eden Kepezspor, el değiştirdi. Antalya ekibini Tarkan Göncü satın alırken, takımın teknik patronluğunu da Orhan Kapucu yapacak.

Son 5 Haber

Vozinha-Colo-Colo transferi iptal: Fenomeni kaleci Fas yolcusu!

Altay Bayındır'ın yeni adresi İspanya: Anlaşma yakın!

İşte Serdar Dursun'un yeni adresi! İmza bekleniyor

Gaziantep FK'dan, Beşiktaş'a transfer teklifi! Mustafa Hekimoğlu için geldiler...

Milletler Ligi'nde finalin adi belli oldu: Polonya-ABD!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR
Antalya ekiplerinden Kepezspor el değiştirdi. Geçtiğimiz sezon yaşanan maddi sorunlar sebebiyle 2. Lig’e veda eden Antalya temsilcisi, yeniden 3. Lig'de şampiyonluk yaşamak için kolları sıvadı.

Galatasaray'da Icardi'nin yerine İskoç forvet Robbie Ure!
Tarkan Göncü başkanlık koltuğuna oturuyor
Halihazırda transfer engeli de bulunan Kepezspor'un yeni patronu HMG Şirketler Topluluğu Onursal Başkanı Tarkan Göncü oldu. Kulübün satın alması konusunda anlaşma sağlayan Göncü, aynı zamanda başkanlık görevini de üstlenecek.

Teknik patron Orhan Kapucu olacak
Kepezspor'da teknik patronluk görevini de Orhan Kapucu üstlenecek. Futbolculuk kariyerinde Samsunspor ve Fenerbahçe’de gösterdiği performansla dikkat çeken Kapucu, teknik adamlık kariyerinde de son olarak Batman Petrolspor'da görev almıştı. Ayhan Yakar'ın yardımcı antrenörlüğünü yapacağı Kepezspor'da yeni sezon hedefi de şampiyonluk olacak.

Transfer engeli kaldırılacak
Halihazırda transfer engeli bulunan Kepezspor'da bu sorunun aşılması için düğmeye basıldı. Söz konusu borçların ödenmesi konusunda yüklü bir miktarın da kasadan çıkacağı öğrenildi.