Kerem Aktürkoğlu: Ayağım kırılabilirdi!

20.03.2022 - 18:40 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 18:56

Süper Lig’in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü’ne 3-1 yenildiği maçta Kerem Aktürkoğlu hakem Arda Kardeşler'e tepki gösterdi

Kerem Aktürkoğlu: Ayağım kırılabilirdi!

Süper Lig’in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk oldu. Ev sahibi ekip Gaziantep, Galatasaray karşısında 3-1’lik skorla kazandı. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, 38 puanla 15. sıraya gerilerken, Gaziantep FK, 40 puana ulaşarak 12. sıraya yükseldi.

Şu an ayağımın hali ortada

Maçta sert faullere maruz kalan Kerem Aktürkoğlu hakem Arda Kardeşler'e tepki gösterdi. Kerem "Ben şuradan bir şey söylemek istiyorum buradan. Herkes görmüştür büyük ihtimalle pozisyonu. Hakem arkadaşımız, hakem abimiz, saha içerisinde bilader, kardeşim diye bize hitap eden abimiz saha içerisinde pozisyonu sorduğumuz zaman bakıldı. 30 saniye geçmeden bakıldı diye bize hemen tepki gösteriyor. Bakıldı, önüne bak. Peki bu pozisyona nasıl bakıldığını ben çok merak ediyorum. Benim ayağım iki pozisyonda da, yani biraz daha şey olsaydı kırılabilirdi. Şu an ayağımın hali ortada, herkes gördü

Hakemlerden gelen ifadeler çok farklı

Bilmiyorum bunlar nasıl değerlendiriliyor. Galatasaray takımı olduğunda pozisyonlar daha farklı ı değerlendiriliyor veya ne olması lazım kart çıkması için. Gaziantep çok iyi mücadele etti, galibiyetlerinden ötürü tebrik ederim ama 0 sarı kartla maçtan ayrıldılar bu maçtan Ben bunları buradan söylemek istemiyorum, bana yakışan bir şey değil ama birilerinin artık bir şey söylemesi lazım ki bu şey değişir, bize olan tavır değişir. Biz hakemlerle güzel konuşuyoruz, kendimizi güzel ifade ediyoruz ama onlardan bize gelen ifadeler çok farklı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ı yıkan adam Alexandru Maxim!
Habere Git

Bazen VAR'da 30 saniyede bakıyorlar

Ne kendimizi ifade edebiliyoruz ne de pozisyonlar hakkında bir şey söylediğimiz zaman pozisyona bak, bakıldı. 30 saniyede VAR'a bakılıyor bize penaltı olduğu zaman 3-4 dakika pozisyonu inceliyorlar. Bilmiyorum artık. Yenildik, milli araya gidiyoruz. Umarım milli aradan sonra galibiyet serilerine başlarız."

Senin için hazırladığımız haberler