Kerem Aktürkoğlu: "Ben en alttan geldim ve Benfica'ya transfer oldum"

10.09.2024 - 00:09 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 00:12

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Milli Takım'da hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu maç sonu açıklama yaptı.

Kerem Aktürkoğlu: "Ben en alttan geldim ve Benfica'ya transfer oldum"

AJANSSPOR HABER

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, konuk ettiği İzlanda'yı 3-1 mağlup etti.

A Milli Takım'da hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"B Ligi'nden yükselmek istiyoruz"

Aktürkoğlu, "Milli takımımıza yakışan atmosfer vardı. Çok güzeldi. Türkiye her zaman zirveye oynamalı. B Ligi'nden yükselmek istiyoruz. O yolda çalışıyoruz.

"Takım olarak oynadık"

Herkes gol dedi ama önce biraz sevindik gol verildi sandık ama sonradan golü attım. Herkesin emeği vardı. Takım olarak oynadık ve herkesi tebrik ederim.

"Arada böyle güzel şeyler oluyor"

Böyle istatistikler çok çıkar. Arada böyle güzel şeyler oluyor. Bugün bana böyle goller nasip oldu. İnşallah diğer arkadaşlarıma da nasip olur.

"Hem Galatasaray'da hem de Milli takımda güzel anılarım oldu"

Beni sevenlerin olduğunu biliyorum. Ben de onları seviyorum ama ayrılığı konuşurken duygusal oluyorum. Onlar hep benimle gelecekler. Benimle birlikte yürüyecek olan herkese teşekkür ederim. Hem Galatasaray'da hem de Milli takımda güzel anılarım oldu.

"Ben en alttan geldim ve Benfica'ya transfer oldum"

Onların desteği ile buralara geldim. Herkesin üzerimde emeği var. Bu sadece benim başarım değil. Ben en alttan geldim ve Benfica'ya transfer oldum. Yarın oraya gideceğim. İnşallah orada güzel işler çıkarırım. Sevenlerim benimle gelecek ve bir ayrılık olarak görmüyorum. Onları gururlandıracak işler yapacağım inşallah.

"Böyle galibiyet almak çok önemliydi"

Cumhuriyetimiz ve İzmir için bu özel günde böyle galibiyet almak çok önemliydi. Geçen hafta Abdülkadir kardeşimiz Galatasaray antrenmanımızı takip etmişti. Gol atarsam onun adını söylememi istemişti. İnşallah onun istediği gibi olmuştur" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler