Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu tartışması! Yönetime iki eleştiri var

11.09.2024 - 08:58 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 09:12

Galatasaray'da bir hafta önce 12 milyon Euro karşılığında Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu sarı kırmızılılarda yeni bir tartışma başlattı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu tartışması! Yönetime iki eleştiri var

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın 25 yaşındaki milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu geçtiğimiz hafta 12 milyon Euro karşılığında Benfica'ya transfer olmuş ve Portekiz deviyle 2029'a kadar sözleşme imzalamıştı.

İzlanda maçında 3 gol attı, Galatasaray'da tartışma başladı

İzlanda maçında Kerem Aktürkoğlu’nun 3 gol atarak yıldızlaşması, Galatasaray’da yeni bir tartışmayı başlattı.

Düşük bir rakama satıldı eleştirisi

Milliyet'in haberine göre; Benfica’ya 12 milyon euroya satılan Kerem’in düşük bir rakama verildiği eleştirileri yapıldı. Zamanlama ve maliyeti bakımından sorgulanan futbolcu için yönetime yönelik eleştiriler yoğunlaştı.

Yeri de doldurulamadı

Tepki gösterilen bir diğer nokta ise Kerem’in yerinin dolmaması ve transferi yatan Arias için gereksiz şekilde vakit kaybedilmesi oldu.

Okan Buruk'un planları bozuldu

Teknik Direktör Okan Buruk’un Kerem’in ayrılığı sonrası planlarının bozulduğu belirtildi.

Satılmasına karşı çıktı

Kerem’in ayrılığına karşı çıkan ama oyuncunun ısrarlı gitme isteği karşısında, yerinin kısa süre içinde doldurulacağı garantisini alan Buruk, yönetimden bir an önce transfer bekliyor.

Buruk transfer istiyor

Sarı-kırmızılıların teknik patronu, Osimhen’in gelişiyle beraber formasyon değişikliğine gitme kararı alırken, kanat ve orta saha transferini zorunlu görüyor.

3. Lig'den geldi takımın yıldızı oldu

Galatasaray'ın 2020-21 sezonunda 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor'dan kadrosuna kattığı yıldız futbolcu kısa sürede gösteridği performansla takımın yıldızları arasında girdi ve A Milli Takım'a yükseldi.

Galatasaray'da 3 kupa kazandı

Galatasaray kariyerinde 179 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 46 gol ve 42 asistlik performans sergiledi. 25 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı kulüpte iki lig şampiyonluğu ve bir Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

İzlanda maçında hat-trick yaptı

A Milli Takım formasıyla 36 maçta görev alan ve 9 gol, 2 asistlik katkı yapan Kerem Aktürkoğlu, Ay yıldızlı takımın UEFA Uluslar B Ligi'nde İzlanda ile İzmir'de oynadığı ve 3-1 kazandığı karşılaşmada 3 gol atarak hat-trick yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler