Kerem Aktürkoğlu: "Daha güçlü geri döneceğim"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Fenerbahçe forması giyen ve Konyaspor karşılaşmasında kafa travması geçiren Kerem Aktürkoğlu, daha güçlü geri döneceğini söyledi.

Son 5 Haber

Arda Güler ve kız arkadaşı Duru Nayman, Formula 1 yarışında

Trabzonspor'un görüştüğü sürpriz teknik direktör belli oldu

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK maçı kamp kadrosu belli oldu! Asensio...

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler, sakat ve cezalılar

Rangers, Celtic'i İskoçya Lig Kupası'nda dağıttı!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Kerem Aktürkoğlu, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.
Olumsuz bulguya rastlanmadı
Aktürkoğlu, "Evimizde oynadığımız Konyaspor karşılaşmasında yaşadığım kafa travmasının ardından sağlık ekibimizin hızlı müdahalesiyle hastaneye sevk edildi. Hastanede gerekli tüm tetkikler yapıldı. Çok şükür, yapılan kontroller sonucunda herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadı.

Şimdi tek isteğim, bu süreci en hızlı ve sağlıklı şekilde geride bırakıp en kısa zamanda yeniden takım arkadaşlarımın yanında olmak ve hayallerimiz için birlikte mücadele vermeye devam etmek.
"Daha güçlü geri döneceğim"
İlk andan itibaren yanımda olan başta sayın başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimize, sağlık ekibimize, takım arkadaşlarıma ve kıymetli taraftarlarımıza; ayrıca arayan, soran, mesajlarıyla ve güzel dilekleriyle desteğini hissettiren herkese gönülden teşekkür ederim. Sizlerin desteğiyle daha güçlü geri döneceğim. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.
