Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor! Şampiyonlar Ligi'nde yine sahnede!

23.10.2024 - 23:32 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 23:40

Kerem Aktürkoğlu'nun formasını giydiği Benfica, Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde evinde Feyenoord'u ağırladı. Milli futbolcumuz takımı adına farkı 1'e indiren golü attı.

Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor! Şampiyonlar Ligi'nde yine sahnede!

AJANSSPOR HABER

Milli yıldızlarımızdan Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun formasını giydiği Portekiz ekibi Benfica, Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde evinde Feyenoord'u ağırladı.

Orkun ve Kerem ilk 11'de

Benfica'nın ev sahipliğini yaptığı Devler Ligi mücadelesine Lizbon ekibinin teknik direktörü Bruno Lage, Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nu ilk 11'de sahaya sürdü.

Kerem sihrine devam ediyor

26 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu, karşılaşmanın 66. dakikasında sahneye çıktı takımı adına farkı 1'e indirirken karşılaşmanın skorunu 2-1'e getiren golün sahibi oldu.

Şampiyonlar Ligi onun sahnesi oldu

Bu sezon Benfica ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde 3 maça çıkan Kerem, sahaya çıktığı bu karşılaşmaların hepsinde rakip fileleri havalandırmayı başardı. Aktürkoğlu, Kızılyıldız ve Atletico Madrid ağlarına 1'er gol gönderdi.

Tecrübeli sol kanat bu gol ile birlikte Benfica formasıyla birlikte 6 maçta 5 gol sayısına ulaşmış oldu. 26 yaşındaki futbolcu takım arkadaşlarına 2 kere gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler