"Kerem Aktürkoğlu, G.Saray'a 'Beni çok arayacaksınız' mesajı verdi"

10.09.2024 - 09:15 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 09:29

A Milli Futbol Takımımız UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Ay-Yıldızlıları değerlendiren spor yazarları, Kerem Aktürkoğlu'na dikkat çekti.

"Kerem Aktürkoğlu, G.Saray'a 'Beni çok arayacaksınız' mesajı verdi"

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. maçında İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda İzlanda'yı ağırladı. Milliler, rakibin Kerem Aktürkoğlu'nun; 2'nci, 52'nci ve 88'inci dakikalarda attığı golle 3-1 mağlup etmeyi başardı. İzlanda'nın tek golünü 37'nci dakikada Victor Palsson kaydetti.

Milli Takımımızın performansını değerlendiren spor yazarları, "Hat-trick" yapan Kerem Aktürkoğlu'na da özel parantez açtı. İşte detaylar...

"Milli Takım stadı olabilir rahatlıkla"

Uğur Meleke: "Dün Gürsel Aksel Stadı’nda 20 bin gururlu yurttaşımız da “Yaşa Mustafa Kemal Paşa” tezahüratlarıyla futbolcularımızı ateşledi. Gürsel Aksel’in kapasitesi belki 50 bin değil ama çok yürekliler, çok etkililer. Ben milli takımımızın İzmir’de daha sık oynaması gerektiğini düşünüyorum. Hatta bu Gürsel Aksel, bu enerjisiyle milli takım stadı olabilir rahatlıkla." (Hürriyet)

"Galatasaray yönetimine 'Beni çok arayacaksınız çoook' mesajını verdi"

Levent Tüzemen: Benficalı Kerem sanki Galatasaray yönetimine "Beni çok arayacaksınız çoook" mesajını verdi. Kerem sadece golleriyle göz kamaştırmadı, coşkusu, çalışkanlığı, hırsı ve hiperaktif görüntüsüyle de gecenin parlayan yıldızıydı. İlk yarı İzlanda tek atakta ve duran topta golü bulurken Milli Takım oyuna çok hakimdi ve pas üstünlüğünü hiç kaybetmedi, ciddi ataklar yaptık.

"Arda Güler maestro gibiydi"

Levent Tüzemen: Aklını yetenekli ayaklarıyla birleştiren Arda Güler maestro gibiydi, rakip eksiltmede başarılıydı ve hücumu başlatırken arkadaşlarına ölçülü paslar attı. Milliler'in en önemli özelliği, sıkışan oyundan ve fizik gücü üst düzeyde olan İzlandalı oyuncuların ön alan baskısından kurtulmak için oyunu akıllıca ters yöne taşıdılar. (Sabah)

"Benficalı Kerem Aktürkoğlu"

Serkan Akcan: "Ballon D’or adayı bir kaptanımız ve yılın en iyi genç oyuncusuna verilen Kopa Trophy ödülü için aday gösterilen 10 futbolcu arasında yer alan bir süperstarımız varken, tarihimizin iyi kadrolarından birine sahip olduğumuzu rahatlıkla söylenebilir. İzlanda’ya karşı geride dörtlü bir savunmayla dönen Montella’nın Kenan Yıldız’ı dışarıda bırakıp Kerem’i solda Umut Nayir’i santrforda kullanması başlangıçta oyuna pozitif yansıdı. Ama sonrasında o dominant santrforu aradık durduk. Dün gece Benficalı Kerem Aktürkoğlu, Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’na nazaran çok daha rahat göründü. Kerem’in mental formu kadar fiziksel formu da dikkat çekiciydi." (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler