Kerem Aktürkoğlu hat-trick yaptı, Portekiz basınında olay oldu

10.09.2024 - 10:49 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 11:06

Galatasaray'dan Benfica'ya transferi ile dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu, A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda'yı 3-1 yendiği maçta 3 gol atarak Portekiz basınında gündem oldu.

Kerem Aktürkoğlu hat-trick yaptı, Portekiz basınında olay oldu

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımımız dün akşam UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. haftasında İzlanda ile karşılaştı. Millilerin 3-1 kazandığı maça ise 2., 52., ve 88. dakikalarda gole ulaşan Kerem Aktürkoğlu damgasını vurdu.

Aktürkoğlu manşetleri süsledi

Türkiye'nin İzlanda karşısındaki galibiyetinde öne çıkan isim Kerem Aktürkoğlu oldu. Milli futbolcunun 3 golle hat-trick yaptığı karşılaşma Portekiz basınında da yankı uyandırdı. AA tarafından yapılan derlemeye göre Record ve Ojogo gazeteleri Aktürkoğlu'nun performansını manşetlerine taşıdı. Portekiz spor basınından diğer gazeteler ise iç sayfalarında Aktürkoğlu'na yer verdi.

"Ağız sulandırdı"

Record gazetesi Kerem Aktürkoğlu için yazdığı yazıda "Ağız sulandırdı" ifadelerine yer verirken ayrıca Benfica'nın yeni transferi Kerem Aktürkoğlu'nun, Luz Stadı'na çıkmadan önce milli formasıyla büyük bir gösteri yaptığını ifade etti. Aktürkoğlu'nun maç sonu açıklamalarındaki "En alt liglerden geldim ve şimdi Benfica'dayım" sözlerine de yer verildi.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia: Kerem 2 yıl sonra Fenerbahçe'de
Habere Git

""Benficalı futbolcunun rüya gibi performansı..."

İşte Kerem Aktürkoğlu'nun İzlanda maçındaki performansının Portekiz basınına yansımaları...

Ojogo: Aktürkoğlu hat-trick yaptı.

Abola: Türkiye'nin İzlanda'ya karşı galibiyetinde Aktürkoğlu çok heyecan verici bir futbol ortaya koydu. Hat-trick yapan Benficalı futbolcunun rüya gibi performansı Türkiye'ye galibiyeti getirdi.

Publico: Aktürkoğlu, Uluslar Ligi'nden Bruno Lage'ye merhaba dedi.


Senin için hazırladığımız haberler