Kerem Aktürkoğlu: Henüz bir şey bitmedi

08.10.2021 - 23:56 | Son Güncellenme: 09.10.2021 - 10:52

A Milli Takım, Norveç ile 1-1 berabere kalarak Dünya Kupası umutlarını iyice azalttı. Kerem Aktürkoğlu ve Taylan Antalyalı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu: Henüz bir şey bitmedi

AJANSSPOR-HABER

Türkiye ile Norveç, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde 1-1 berabere kaldı. Ülker Stadı'nda oynanan maçta takımımızın tek golü Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi. 

 

Genç futbolcu karşılaşmanın ardından "Maça iyi başladık, golü de erken bulduk. İçimizde de konuştuğumuz her şeyi yaptık. İlk 15 dakika golü bulmak istedik, öyle de oldu. İlk yarı 1-0 giremedik içeri 1-1 oldu" dedi. 

'2. yarı maçı alacağımızı düşündük' 

Kerem şunları söyledi: "İkinci yarı inançlıydık, galibiyeti alacağımızı düşünüyorduk ama öyle olmadı. Henüz hiçbir şey bitmedi. Ama sadece bizim elimizde değil. Önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Taraftar da biz de çok coşkuluyduk ama istemediğimiz bir şekilde geri çekilmiş olabiliriz."

Taylan Antalyalı: Şansımızı az da olsa zorlayacağız

Taylan Antalyalı ise, 70. dakikada berat Özdemir’in yerine oyuna dahil oldu. Taylan, "Bugün kazanmak istiyorduk ama olmadı. Kalan maçları kazanarak grubu en üst sıralarda tamamlamaya çalışacağız. Şansımız az da olsa deneyeceğiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler