Kerem Aktürkoğlu: "Her şey çok güzel olacak"

İsa Kethüda
16.10.2023 - 00:13 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 00:30

A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu yedinci maçında Letonya'yı yendiği maç sonrası Kerem Aktürkoğlu açıklamalar yaptı.

Kerem Aktürkoğlu: "Her şey çok güzel olacak"

AJANSSPOR-HABER

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Letonya'yı 4-0 yenen A Milli Futbol Takımı, Almanya'da düzenlenecek şampiyonaya katılmayı garantiledi. Karşılaşma sonrası Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

"Hem ülkemize hem Konya halkına çok teşekkür ederiz"

Ülkemize ve Konya halkına teşekkür ederek sözlerine başlayan milli futbolcu, Aktürkoğlu, "Hem ülkemize hem Konya halkına çok teşekkür ederiz. Ülkemize çok güzel bir gurur yaşatmak istiyoruz. Sadece oraya gitmek başarı değil oraya gidip başarı sağlamak istiyoruz. 

"Grup olarak çok güzel başarılar elde edeceğiz"

Çok güzel bir jenerasyonumuz var. Her şey çok güzel. Yeni teknik ekibimiz var. Ülkemizin gençlerine inansınlar, sabretsinler. Gerçekten her şey çok güzel olacak. Grup olarak çok güzel başarılar elde edeceğiz" dedi.

"Montella bize özgüven aşıladı"

Yeni teknik direktörümüz Montella hakkında da konuşan Aktürkoğlu, "Montella bize özgüven aşıladı. İyi futbolcu olduğumuzu tekrar hatırlattı. Biz inanıyorduk ama o özgüveni kaybetmiştik. Hem taktiksel anlamda hem özgüvenimizi tekrar yeniledi" şeklinde konuştu.

Hakan Çalhanoğlu: "Önemli olan inanmaktı, biz inandık"

A Milli Takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu ise, "İki kez Avrupa Şampiyonası'na gitme şansı buldum, bu 3 olacak. İnşallah en iyisi 3'üncü olur. Daha eksik olanlar var. Biz güçlü bir takımız. Çağlar, Cengiz, Arda, Ozan, Merih eksik. Önemli olan inanmaktı, biz inandık. Hiçbir zaman pes etmedik. İniş çıkışlar futbolda gayet normal. Almanya'da ev sahibi olacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler