Kerem Aktürkoğlu: Hocamız bizi PSV’ye çok iyi çalıştırdı

20.07.2021 - 20:20 | Son Güncellenme: 20.07.2021 - 20:24

Galatasaray’ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, PSV Eindhoven ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi eleme maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu: Hocamız bizi PSV’ye çok iyi çalıştırdı

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz sezon Erzincanspor’dan transfer edildiği Galatasaray’da önemli bir çıkışa imza atan Kerem Aktürkoğlu, PSV Eindhoven maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısına katıldı. Milli futbolcu, “İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Galatasaray her zaman, adının olduğu her kulvarda başarı için oynar. Biz de yarın önemli bir maça çıkacağımızın farkındayız ve onun için oynayacağız. Umarım güzel bir sonuçla evimize döneriz” dedi.

'Sezonu PSV ile açmak güzel olacak'

Kerem, “Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek adına çok önemli bir maç olacak. Hazırlıklar nasıl geçti?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Sezonu erken açtık. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Sezonu PSV maçıyla açmak bizim için güzel olacak.

'Güzel sonuçların habercisi olsun' 

Kendi adımıza iyi bir test olacak. Son hazırlık maçını oynayamasak da güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Yarınki maç da sezon içerisindeki güzel sonuçların habercisi olur umarım.”

'Galatasaray arması için oynayacağız'

Genç oyuncu sözlerini şu değerlendirmeyle tamamladı: “PSV zor bir rakip bizim için. Yarın da zor bir maç olacağını biliyoruz ama hocamız bizi rakibe çok iyi çalıştırdı. Bunu çok iyi bir şekilde sahaya yansıtacağız. 23 kişiden hangimiz forma şansı bulursak Galatasaray armasını temsil etmek için oynayacağız. İnşallah güzel bir sonuçla evimize döneriz.”

Senin için hazırladığımız haberler