Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Antalyaspor Maçı Sonrası Konuştu

Akın Ungan
21.01.2023 - 21:34 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 23:39

Süper Lig'de Galatasaray, Antalyaspor karşısında 2-1 kazandı. Mücadelede 1 asist yapan Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından açıklama yaptı. İşte tüm detaylar.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Antalyaspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, zorlu mücadeleyi 2-1 kazandı. Karşılaşmanın gol perdesini açan golde Mauro Icardi'ye asisti yapan oyuncu ise Kerem Aktürkoğlu oldu. Genç yıldız, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kerem'in asisti, Icardi'nin golü

Maçın 49. dakikasında üçüncü bölgede çok adamla top çeviren Galatasaray'da sağ taç çizgisi önünden Kerem'in ortasında ön direğe hareketlenen Icardi, Veysel'den önce yükseldi ve şık bir kafa vuruşuyla uzak köşeden topu ağlara yolladı.

"Antalyaspor ve Nuri hoca bulundukları konumu hak etmiyor"

Kerem Aktürkoğlu, "Antalyaspor ve Nuri hoca gerçekten bulundukları konumu hak etmeyen bir takım. Çok güzel futbol oynuyorlar, çok güzel geçiş oyunu oynuyorlar. Bugün de iyi bir futbolla karşımıza geleceklerini biliyorduk ama bize zor zamanlar yaşattılar. Onları da tebrik ediyorum, güzel mücadele ettiler" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Icardi: "İstediğimiz her şeye kavuşacağız"
Habere Git

"Bugün galibiyet rekoru kırıldı"

Kerem Aktürkoğlu, "Bize gelecek olursak, gerçekten çok güzel bir sezon geçiriyoruz. Güzel bir seri yakaladık takım olarak. Bunu sürdürmek istiyoruz. Bugün rekor kırıldı sanırım galibiyet rekoru. Bunu tekrardan yenilemek istiyoruz, üzerine koymak istiyoruz, takım olarak galibiyetleri artırmak ve hedefimiz olan şampiyonluğu kazanmak istiyoruz" dedi.

"Takımı motive etmek için Galatasaray marşları söylüyoruz"

Sözlerine devam eden genç oyuncu, "Biz maçlardan önce takımı motive etmek için hem Galatasaray marşları hem de bizim sevdiğimiz birkaç şarkı var. Onlarla takımı motive etmeye çalışıyoruz. Stada yaklaştığımız zaman camlara vurarak kendi motivasyonumuzu artırıyoruz. Bu da güzel bir ritüelimiz oldu diyebilirim. Bugün de onlardan bir tanesiydi, onlara denk geldiniz" şeklinde konuştu.

"Icardi'ye söz vermiştim, sözümü tuttum"

Kerem, "Bizim en büyük avantajımız takımdaşlığımız, birbirimize olan güvenimiz, arkadaşlığımız... Bugün de onlardan bir tanesini yaşadık. Icardi bana gol attıyordu, şimdi ben söz vermiştim, ben sözümü tuttum ve ona gol attırdım. Takım arkadaşlarımın emeğine sağlık. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Herkese armağan olsun" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Aslan "yedek taraftar"ıyla da kükredi
Habere Git

Abdülkerim Bardakcı: "Zor bir maçtı"

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı da açıklama yaptı. Deneyimli stoper, "Bizim için çok zor bir maçtı. Antalyaspor çok iyi bir takım. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, herkesin ayaklarına sağlık. Ama iyi hazırlandık, iyi analiz ettik ve sonuca ulaştık" diye konuştu.

"Takım savunmasını en önden başlatıyoruz"

Abdülkerim, şunları söyledi: "Takım savunmasını en önden başlatıyoruz. Herkes çok mücadele ediyor. Herkes yüzde yüzüyle oynuyor, kimse mücadeleden kaçmıyor. Bunlar olunca da daha az pozisyon veriyorsunuz ve Nelsson'la da çok iyi anlaşıyoruz. Ve arkamızda Muslera gibi bir faktör var. İnşallah böyle devam ederiz, az gol yemeye ve galibiyetlere devam ederiz inşallah"

Senin için hazırladığımız haberler