Kerem Aktürkoğlu için flaş iddia: "Kalsa da kaptan olamaz"

24.08.2024 - 14:06 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 14:13

Süper Lig devi Galatasaray'da kaptanlığı elinden alınan Kerem Aktürkoğlu'nun takımda kalması durumunda dahi tekrar kaptan olmayacağı iddiası gündeme geldi. Detaylar...

Kerem Aktürkoğlu için flaş iddia: "Kalsa da kaptan olamaz"

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray'da kaptanlığı elinden alındıktan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kaptanlığının alındığını duyuran Kerem Aktürkoğlu'na Sarı-Kırmızılı idarecilerden cevap geldi.

"Kaptan Berkan oldu"

Milliyet'teki habere göre konuyla ilgili konuşan Galatasaray yönetimi, "Geçen sezon takım kaptanlarımız Muslera, Icardi ve Kerem Aktürkoğlu'ydu. Muslera'dan sonra Icardi geliyor. Zaten maçta da Muslera sakatlandıktan sonra bandı Icardi taktı. Icardi son dakikalarda çıkarken de kaptanlık bandını Berkan'a verdi" ifadelerini kullandı.

"Kaptan olamaz"

Haberde Galatasaraylı idarecilerin Kerem Aktürkoğlu için "Bu saatten sorna kalsa bile kaptan olamaz" şeklinde konuştuğu belirtildi.

"Sorgulama yok"

Milli futbolcunun Young Boys maçı sonrası yaptığı açıklamayı doğru bulmayan Sarı-Kırmızılı yönetim, "Kimse Berkan pazubandını niye alıp taktı diye sorgulamıyor. Kerem'den kaptanlığın alınması için bir duyuru yapılması lazım, bu sezonki kaptanlarımız şu futbolcular diye. Oysa böyle bir durum da yaşanmamış. Transfer süreci devam ediyor. Kerem yurt dışına gitmek istediğini bize söylemiş. Young Boys maçından sonraki açıklaması doğru değildi" sözlerini sarf etti.

Dursun Özbek'ten açıklama

Başkan Dursun Özbek ise dün konuyla ilgili "Biz kaptanlık sürecini oluşturmak için transfer sezonunun kapanmasını bekleyerek yapıyoruz. Transfer sezonunun bitmesini takımın net olarak oluşmasını bekliyoruz. Söylediğimden şunu anlamanızı istiyorum; Galatasaray'da kaptanlık yapısının oluşması transfer sezonunun bitmesiyle olur. Transfer döneminin sonunda kaptanları belirleriz. Transfer sezonu bitmeden kaptanlık yorumuna gitmeye gerek yok. Söylediğim çok net. Transfer döneminin sonunda kaptanlar net olarak belirlenecek" şeklinde açıklama yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler