Kerem Aktürkoğlu için rekor transfer ücreti!

04.10.2024 - 10:37 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 10:48

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu için rekor transfer ücreti gözden çıkarıldı.

Kerem Aktürkoğlu için rekor transfer ücreti!

AJANSSPOR - HABER

Kerem Aktürkoğlu, 4 sezonluk Galatasaray kariyerine nokta koydu ve Portekiz ekibi Benfica'nın yolunu tuttu. Galatasaray, bu transferde kasasına 12 milyon Euro bonservis ücreti koydu.

5 yıllık sözleşme

Benfica, 25 yaşındaki milli futbolcuyla 5 yıllık sözleşmeye imza attı ve serbest kalma bedelini 60 milyon Euro olarak belirledi.

Benfica'da alev aldı

Portekiz ekibinde kısa bir sürede taraftarların sevgilisi haline gelen Kerem Aktürkoğlu, forma giydiği 5 maçta 4 kez ağları havalandırırken 2 kez de gol pası vermeyi başardı.

Rekor bedel

4 golün ikisini Şampiyonlar Ligi'nde kaydeden Kerem Aktürkoğlu için Avrupa devi, rekor bonservis bedelini gözden çıkardı.

ManU'dan Kerem Aktürkoğlu hamlesi

Fichajes'te yer alan habere göre; Premier Lig takımlarından Manchester United, Benfica'da harikalar yaratan Kerem Aktürkoğlu ile ciddi şekilde ilgileniyor. Kırmızı Şeytanlar'ın bu transfer için 40 milyon Euro'luk bonservis ücretini gözden çıkardığı kaydedildi.

Arda Turan'ı geride bırakabilir

40 milyon Euro'luk dev transfer gerçekleştiği takdirde Kerem Aktürkoğlu, en çok bonservis ödenen Türk futbolcu olarak tarihe geçecek.

Tarihte Türkiye Milli Takım forması giyen bir oyuncu için ödenen en yüksek bonservis ücreti ise 34 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'den, Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'a ait.

Senin için hazırladığımız haberler