Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ile özel görüşme yapacak! Barış Alper...

Ali Bozkurt
03.10.2022 - 09:39 | Son Güncellenme: 03.10.2022 - 09:42

Yeni sezonda Galatasaray'da bekleneni veremeyen Kerem Aktürkoğlu ile teknik direktör Okan Buruk özel olarka görüşecek. Geenç oyuncu formayı kaptırabilir...

Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ile özel görüşme yapacak! Barış Alper...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 9. haftayı BAY geçecek olan Galatasaray'da teknik ekip düğmeye bastı. Geçtiğimiz sezonun yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu'nun düşen performansı sonrası Okan Buruk, genç oyuncu ile özel görüşme kararı aldı. Detaylar...

Okan Buruk, görüşecek

Rakipleri ile 25 kez ikili mücadeleye giren Kerem Aktürkoğlu yüzde 36’lık başarı sağladı. 12 dripling denemesinin ise Kerem yüzde 25’inde başarı sağlayabildi. Hürriyet'in haberine göre; Bu gelişmelerin ardından Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ile özel olarak görüşecek.

Barış Alper'e şans doğuyor

Ayrıca haberde yer alan diğer bilgilere göre, Futbolcuları ile samimi diyalog içinde olan Buruk oyuncusuna hatalarını, istediklerini detaylı anlatacak. Antrenman performansı da Okan Buruk ile teknik heyeti tatmin etmezse yıldız futbolcu bu sezon ilk kez bir maça yedek kulübesinde başlayacak.

Hem oyuncusunu korumak hem de Kerem’in performansını arttırması adına ‘mesaj’ niteliğinde değişim hamlesi bekleniyor. Barış Alper Yılmaz’ın form durumu da Kerem’in geçer not alamaması halinde 11’e kimin monte edileceğini de netleştirecek.

 

Senin için hazırladığımız haberler