Kerem Aktürkoğlu kalacak mı? Galatasaray Başkanı Burak Elmas açıkladı!

17.03.2022 - 14:27 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 14:36

Galatsaraya Başkanı Burak Elmas, Barcelona maçı öncesinde İspanyol basınına yaptığı açıklamada Kerem Aktüroğlu'nun geleceğiyle ilgili konuştu. Detaylar haberimizde...

Kerem Aktürkoğlu kalacak mı? Galatasaray Başkanı Burak Elmas açıkladı!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, bu akşam UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile oynayacaları rövanş maçı öncesinde İspanyol Sport gazetesine açıklamalarda bulundu.

"Takımımıza güveniyoruz"

Barcelona maçında statlarının dolacağını söyleyen Burak Elmas, "Tüm biletlerimiz tükendi. Taraftarlarımız gerçekten dört gözle bu maçı bekliyor. Elbette çok zor olacak Barcelona çok iyi bir takım ama biz de takımımıza güveniyoruz. Zor bir maç olacak ama umarım elimizden gelenin en iyisini yaparız ve çeyrek finale çıkarız" dedi.

"Domenec ile uzun vadeli bir proje olmasını umuyoruz"

Teknik direktör Domenec Torrent'in harika bir iş çıkardığını söyleyen Elmas, "Guardiola veya Xavi gibi Barcelona stiline sahip bir teknik direktör. Uzun yıllar burada olmak istediğini söyledi. Bir projemiz var ve Dome bunun bir parçası. Güçlü bir ekip kuruyoruz, Dome ile oynamalarını seviyoruz ve evet çok uzun vadeli bir proje olmasını umuyoruz, vizyonumuz bu ve nice başarılara imza atmasını umuyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Galatasaray'da Arda Turan gerçekleri
Habere Git

"G.Saray uluslararası turnuvalarda oynamak için büyük bir motivasyona sahip"

Galatasaray'ın ligde kötü Avrupa'da iyi gittiğinin hatırlatılması üzerine Burak Elmas, "Galatasaray, Avrupa'da rekabet etmek için kurulmuş bir kulüp ve uluslararası turnuvalarda oynamak için her zaman daha büyük bir motivasyona sahip. Süper Lig 'de bazen bu motivasyon başarısız oluyor. Süper Lig takımları genelde defans yaparken Avrupa'da genellikle rakip takımlar gol atmak için çaba gösteriyor. Bu nedenle, bazen bu kadar kapalı olan savunmaları açmak zordur. Takım ve teknik direktörümüz, bu tür oyunlarla savaşmanın yeni yollarını arıyor" diye konuştu.

Kerem Aktürkoğlu takımda kalacak mı?

"Türkiye'nin en çok gelecek vaat eden oyuncularından Kerem Aktürkoğlu kalacak mı?" sorusuna ise Elmas; "Tüm oyuncularla 5 yıllık sözleşmemiz var, tüm gençlerimiz böyle bir sözleşme imzaladı. Önce kulüpte başarılı olmaları, Galatasaray'ın başarısına katkıda bulunmaları gerekiyor. Sonra ne istediklerine ve piyasanın ne istediğini göreceğiz" yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler