Kerem Aktürkoğlu'nun olaylı maçtan sonraki ilk paylaşımı

17.08.2021 - 15:50 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 17:09

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Giresunspor'u 2-0 yendiği maçta takım arkadaşı Marcao ile kavga eden Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu'nun olaylı maçtan sonraki ilk paylaşımı

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'in yeni sezonuna Galatasaray'ın futbolcularından Kerem Aktürkoğlu ile Marcao Teixeira arasında yaşanan kavga damgasını vurdu. Sarı kırmızılıların 2-0'lık üstünlüğüyle sona eren Giresunspor maçında, Marcao; Kerem Aktürkoğlu'nu 30 metre geriden koşarak darp etmeye çalıştı. Önce kafa atan Brezilyalı, hıncını alamayınca genç futbolcuyu sahanın ortasında yumrukladı. 

Marcao'ya kırmızı kart

Maçın hakemi Erkan Özdamar o anları VAR'da izler izlemez Marcao'ya direkt kırmızı kart gösterirken, Kerem Aktürkoğlu'na Giresun seyircisi büyük destek verdi. Takım arkadaşının kafa ve yumruk darbelerine maruz kalan Kerem, olaydan sonra ilk kez sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte o gönderi...

"Sus dedim kafa attı hocam..."

Maçın 60. dakikasında Marcao'ya sus işareti yapan Kerem Aktürkoğlu'na, Brezilyalı savunmacı önce kafa attı, daha sonra yumruklamaya başladı. Maçın hakemi Marcao'ya "şiddetli hareket"ten kırmızı kart gösterirken; Fatih Terim, Kerem'le saha kenarında konuştu. Genç oyuncu, Terim'e: "Sus dedim kafa attı hocam!" dedi. 

Olay nasıl gelişti?

Boey ile Serginho arasında ikili mücadele yaşanıyor.  Hakem Galatasaray lehine faul çalmasına rağmen Marcao hakeme uzaktan itiraz etti.


Kerem Aktürkoğlu, arkadaşını sakinleştirmek için sus işareti yaptı. Marcao, 30 metre depar atarak Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa attı, sonra yumrukladı.

Takım arkadaşlarından Kerem'e destek

Kerem Aktürkoğlu'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşıma, Galatasaraylı futbolculardan Sofiane Feghouli; Halil Dervişoğlu, Emre Akbaba ve Taylan Antalyalı yorum yaptı. 4 futbolcu da kalp emojisini kullanırken, Emre Akbaba "Kardeşim" notunu düştü, Taylan Antalyalı da, "Canımızsın" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler