Barcelona Maçı Sonrası Kerem Aktürkoğlu ve Feghouli'den Açıklama

Akın Ungan
11.03.2022 - 01:26 | Son Güncellenme: 11.03.2022 - 01:37

UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, Camp Nou'dan 0-0 berabere ayrıldı. Maç sonunda Kerem Aktürkoğlu ve Feghouli açıklama yaptı.

Barcelona Maçı Sonrası Kerem Aktürkoğlu ve Feghouli'den Açıklama

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Galatasaray, dünya devi Barcelona ile 0-0 berabere kaldı. Bu sezon Avrupa kupalarındaki namağlup ünvanını Camp Nou'da da sürdüren Sarı-Kırmızılılar'da mücadelesi ile ön plana çıkan Kerem Aktürkoğlu ve Sofiane Feghouli açıklamalarda bulundu.

"Avrupa'da ayrı motive oluyoruz"

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kerem Aktürkoğlu şu şekilde konuştu:

"Gol olsaydı çok güzel ve anlamlı olacaktı. Ama yine de istediğimiz skoru aldık. Haftalardır nasıl oynamamız gerektiğini konuşuyorduk. Ligde farklı, Avrupa'da farklı oynuyoruz. Taraftarlar olmazsa olmaz. Bizi destekledikleri sürece çok daha farklı oynayacağız. İnşallah turu geçen taraf biz olacağız. Çok daha ayrı motive oluyoruz Avrupa'da."

"Ligde bulunduğumuz durumu haketmiyoruz"

"Barcelona ile oynuyoruz. Onlar da hep Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım, Galatasaray'ın yeri de öyle. Bilmiyorum ligde de aslında bulunduğumuz durumu hak etmiyoruz ama Avrupa'da işler bizim için daha iyi gidiyor."

"Burada oynamak benim hayalimdi"

"Maçtan önce ailemle konuşmuştum. Onlarla konuştuğumda bana anın tadını çıkar demişlerdi. Maça çıktığında elinden gelen her şeyi yapacaksın ve oynadığın futboldan keyif al demişlerdi. Burada oynamak da benim hayalimdi. Golü atabilsem, daha iyi olacaktı. Kesinlikle içerideki maçta taraftarımızın desteğiyle inşallah turu geçen taraf biz olacağız."

İlgini Çekebilir
Ne de olsa Aslan! Nou Camp'tan namağlup çıkıyor
Habere Git

"Önceliğimiz derbi"

Sofiane Feghouli ise, "Şu anda dinleneceğiz, ancak Barcelona ile oynayacağımız ikinci maçı düşünmeyi bırakacağız. Önceliğimiz derbi. Bu bir takım işi. Takım olarak güzel oynadık. Bu seviyede açıkçası böyle oynamanız gerekiyor. Sadece Galatasaray'ı değil, tüm Türkiye'yi memnun ettiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler