Şampiyonluğunu İlan Eden Cimbom'da Kerem Aktürkoğlu Konuştu

Orhan Gülek
30.05.2023 - 22:29 | Son Güncellenme: 30.05.2023 - 22:34

Cimbom, Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek bitime 2 hafta kala 23'üncü şampiyonluğunu ilan etti. Maç sonu Kerem Aktürkoğlu ile Yunus Akgün değerlendirmede bulundu.

Şampiyonluğunu İlan Eden Cimbom'da Kerem Aktürkoğlu Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında Ankaragücü ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmayı kazanan Galatasaray şampiyon oldu. Sarı-kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu performansıyla hayran bıraktı.

Karşılaşma sonrası Kerem Aktürkoğlu ile Yunus Akgün açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu: "Her zaman bunun gururunu yaşıyorum"

Sonunda hak ettikleri şampiyonluğu aldıklarını ifade eden Aktürkoğlu, "Çok büyük mutluluk. Sonuna kadar hak ettik. Çok acı çektik. Çok emek verdik. Ama sonunda hak ettiğimiz şampiyonluğu aldık. Her zaman bunun gururunu yaşıyorum. Şu an kupayı kaldırabilecek olmak bile büyük onur." dedi.

Yunus Akgün: "Bunun hayalini kuruyorduk

Galatasaray'ın 22 yaşındaki yıldızı Yunus Akgün ise, "Bunun hayalini kuruyorduk. Sonunda bunu başardık. Tüm takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Çok yorulduk, çok zordu. Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle anlamlı bir şampiyonluk kazandık." dedi.

Daha sonra Kerem Aktürkoğlu ile Yunus Akgün, birlikte söz alarak, "Bu gece bitmeyecek. Şampiyon İstanbul'a geliyor." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler