Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu transfer kararını verdi

03.07.2022 - 10:45 | Son Güncellenme: 03.07.2022 - 10:52

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla adı Avrupa kulüpleriyle anılan genç yıldız Kerem Aktürkoğlu transfer kararını verdi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu transfer kararını verdi

Galatasaray'ın en önemli yıldızlarından biri olan milli futbolcunun adı Borussia Dortmund başta olmak üzere birçok dev kulüp ile anılıyordu. Okan Buruk'un ile görüşen Kerem Aktürkoğlu transfer kararını verdi.

Kerem 1 sene daha kalacak

Yeniden yapılanmaya gidecek olan sarı-kırmızılılarda merak edilen en önemli hususlardan biri de Kerem Aktürkuoğlu'nun takımdaki geleceği idi. Akşam'da yer alan habere göre; Okan Buruk'un kendisi ile yaptığı özel görüşme ile bir yıl daha Galatasaray'da kalmaya sıcak bakan Kerem Aktrükoğlu, takımını bu sezon da yalnız bırakmayacak.

Astronomik teklifle bırakacaklar

Başkan Dursun Özbek, yeni sezonda yine takımının en önemli isimlerinden biri olması beklenen milli yıldızın takımdan ayrılmasına tek şartla izin verecek; o da astronomik bir transfer teklifi. Sarı-kırmızılı yönetim, Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 16.5 milyon Euro olan Kerem Aktürkoğlu için 20-25 milyon Euro civarı bir transfer teklifi gelmesi durumunda milli futbolcunun gidişine izin verecek.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu Galatasaray formasını imzaladı
Habere Git

Kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi

Geride kalan sezonda çıktığı 51 maçta 13 gol 12 asistlik bir performans ortaya koyan Kerem Aktürkoğlu, kariyerinin en verimli sezonunu geçirdi. Galatasaray forması ile 3933 dakika sahada kalan 23 yaşındaki futbolcu Avrupa'nın en çok maça çıkan futbolcularından biri olmayı da başardı.

Senin için hazırladığımız haberler