Kerem Aktürkoğlu transferinde yeni teklif! Ücret yükseldi...

10.08.2024 - 18:36 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 18:44

Transfer haberleri: Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Spartak Moskova'nın radarında. Rus ekibi, yeni bir teklif sundu ve fiyat yükseltti.

Kerem Aktürkoğlu transferinde yeni teklif! Ücret yükseldi...

AJANSSPOR - HABER

Spartak Moskova, Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Kulüpler arası anlaşma sağlanırken Spartak, Kerem Aktürkoğlu'nu ikna etmek için teklifini revize etti.

İki yıldıza kancayı taktı

Spartak Moskova'nın, Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn'ü kadrosuna katmak istediği kaydedildi. Rus ekibi, iki yıldız isim için Galatasaray'a 20 milyon Euro civarında bonservis bedeli teklif etti. Ancak Köhn, Moskova temsilcisine transfer olmak istemediğini bildirdi.

Teklifi revize ettiler

Kerem Aktürkoğlu da Rusya'dan gelen bu teklifi olumlu karşılamazken, Spartak Moskova oyuncuyu ikna etmek için büyük çaba sarf ediyor. Nevzat Dindar'ın haberine göre; Kerem Aktürkoğlu için yeni bir teklif yapıldı.

Yeni yıllık ücret

Çıkan haberde Spartak Moskova'nın, Kerem Aktürkoğlu'na daha önce yaptığı 2.2 milyon Euro'luk yıllık ücret teklifini 2.4 milyon Euro'ya çıkardığı ifade edildi. Kerem'in ise 3 milyon Euro'nun biraz üzerinde bir maaş talebinin olduğu aktarıldı.

Kulüpler anlaştı

Haber detayında Galatasaray ve Spartak Moskova'nın 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladığı belirtildi. Transfer için Kerem Aktürkoğlu'nun kararı bekleniyor.

Son sezon karnesi

Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz sezon 54 maçta sahaya çıktı ve 15 gol 9 asistlik performansa imza attı. Sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Kerem'in güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler