Kerem Aktürkoğlu'na çifte transfer teklifi! Galatasaray'ın planı...

10.10.2021 - 15:33 | Son Güncellenme: 10.10.2021 - 15:39

Fransız kulüpleri Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek istiyor. Kerem Aktürkoğlu takımdan ayrılacak mı? İşte gelişmeler...

Kerem Aktürkoğlu'na çifte transfer teklifi! Galatasaray'ın planı...

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray'ın yeni yıldız isimlerinden Kerem Aktürkoğlu ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Aktürkoğlu'na Fransız kulüpleri ilgi gösteriyor. Peki, Galatasaray'ın transfer planı ne? Detaylar haberde...

Lyon ve Nantes Kerem'e ilgi gösteriyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Lyon ve Nantes temsilcileri, oyuncunun saha dışındaki davranışlarından gelecek hedeflerine kadar birçok detayla ilgileniyor.

6 milyon Euro

Nantes ve Lyon, Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'ın kapısını 6 milyon Euro ile çalacak. Şu an itibarıyla Nantes'ın bu transfer konusunda daha istekli olduğu belirtiliyor. Ancak; iki kulüp de pazarlığa açık ve görüşmelerin bir süre devam etmesi bekleniyor.

Bir sonraki satıştan pay detayı

Nantes, Kerem Aktürkoğlu'nu transfer ettikten sonra 20-25 milyon Euro'ya başka kulüplere pazarlamayı düşünüyor. Bu sebeple, Galatasaray'ın da bir sonraki satıştan pay alma hesabı var.

Galatasaray'ın serbest kalma madde isteği

Bu arada yıllık 900 bin TL kazanan Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray yönetiminin 15 milyon Euro serbest kalma maddesi eklemek istediği, menajerinin ise bu rakamı çok yüksek bulduğu iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler