Galatasaray'da son durumu! Kerem Aktürkoğlu derbi maçta oynayacak mı?

10.04.2022 - 09:14 | Son Güncellenme: 10.04.2022 - 10:02

Ligde bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun derbi maçta forma giyip giyemeyeceği merak konusu? İşte Kerem Aktürkoğlu'nda son durum...

Galatasaray'da son durumu! Kerem Aktürkoğlu derbi maçta oynayacak mı?

Galatasaray'da Karagümrük maçında sakatlanan Kerem Aktürkoğlu'nun tedavisi hafta boyunca sürerken, 23 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe derbisinde oynayıp oynamayacağıyla ilgili belirsizlik sürüyor.

Domenec Torrent son dakikaya kadar bekleyecek

Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed'in derbi maçta forma giymeyeceği sarı kırmızılılarda, hafta boyunca takımdan ayrı kalmasına rağmen Kerem'i Fenerbahçe karşısında mutlaka sahada görmek isteyen teknik direktör Domenec Torrent, son dakikaya kadar genç oyuncunun durumunu izlemeye devam edecek.

Emre, Morutan ve Barış'a 'hazır olun' mesajı

Milli yıldızın oynama isteği, İspanyol hocanın planlarını buna göre yapmasını sağladı. Her ihtimale karşın Kerem'siz kurgusunu da hazırlayan Torrent, Emre Kılınç, Morutan ve Barış Alper Yılmaz'a, "Hazır olun" mesajı yolladı.

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de dev kapışma! Kanarya mı, Aslan mı kazanacak? İşte 11'ler...
Habere Git

Takımın en skroreri

Galatasaray adına sezonun en skorer ismi olan Kerem, bugün forma giymesi durumunda yine takımının gol yükünü üstlenmeye çalışacak.

Sezona damga vurdu

Başarılı oyuncu, bu sezon 44 resmi maçta, 3 bin 345 dakika sahada kaldı. Genç oyuncu bu süre içinde takımına, 11 gol, 9 asistlik katkı yaptı. Kerem, sahada kaldığı her 312 dakikada bir takımına gol katkısında bulundu.

8 kez A Milli Takım forması giyen genç oyuncu, 3 gol atma başarısı gösterdi. Transfermarkt verilerine göre 23 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 11 milyon euroydu. Kerem Aktürkoğlu'nun 2020 yılında piyasa değeri ise 200 bin euroydu.

Senin için hazırladığımız haberler