Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Güler'e övgü: "Maşallah maşallah!"

İsa Kethüda
18.06.2024 - 21:24 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 21:29

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında A Milli Futbol Takımı, Gürcistan’ı 3-1 mağlup etti. Maç sonrası Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Güler'e övgü: "Maşallah maşallah!"

AJANSSPOR-HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında A Milli Futbol Takımı, Gürcistan’ı 3-1 mağlup etti. Maç sonrası Ay-Yıldız ekibimizde Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

"Daha burada işimiz bitmedi"

Aktürkoğlu, "Galibiyetimizle daha güzel bir atmosfer olacağını hayal etmiştik. Daha burada işimiz bitmedi. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Hiç galibiyetle başlamamıştık. Bir ilke imza attık ama ayağımızın da yere basması gerekiyor.

"Çok şükür güzel galibiyetle başladık"

3-4 haftadır aynı özveriyle hazırlanıyoruz. Çok şükür güzel galibiyetle başladık. Böyle bir galibiyetle başlamamızın önemi diğer maçlarda ortaya çıkacak. Her şey yeni başlıyor. Daha güzel şeyler bizi bekliyor. 

"Arda Güler topu ayağına alınca gol dedik"

Galibiyetle başlamamıştık hiçbir zaman Avrupa Şampiyonalarına. İlkleri başaran jenerasyon yine bir ilke imza attı. Ayağımız yere basmalı. Bu maç gerçekten zor oldu. Daha hiçbir şey bitmedi, her şey yeni başlıyor. Arda Güler topu ayağına alınca gol dedik. Maşallah maşallah" dedi. 

Milliler, gruplara ilk kez 3 puanla başladı

Öte yandan Ay-yıldızlılar böylece 6. kez katıldığı Avrupa Futbol Şampiyonası’nda gruplarda ilk kez ilk maçtan 3 puanla ayrıldı. Turnuvaya 3 puanla başlayan milliler, F Grubu’ndaki 2. maçını 22 Haziran Cumartesi günü TSİ 19.00’da Dortmund’da Portekiz ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler