Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a gönderme

22.09.2024 - 11:35 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 11:59

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, derbi sonrası Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'a gönderme yaptı. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a gönderme

Galatasaray'dan Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, eski takım arkadaşı Yunus Akgün'ün Fenerbahçe galibiyetiyle ilgili paylaşımına yaptığı yorumla gündem oldu.

Yunus Akgün'den paylaşım

Galatasaray'ın Süper Lig'in 6. haftasında Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçın ardından sarı kırmızılı futbolcu Yunus Akgün, sosyal medya hesabından galiiyet sevincinin yer aldığı fotoğrafın yanı sıra "Burada kalmıştık" notunu düştü.

Kerem Aktürkoğlu'dan yorum

Bu paylaşımın altına sarı kırmızılı takımın eski futbolcusu Kerem Aktürkoğlu gülme emojisi ile birlikte “Kulübeden izlesin” yorumunda bulundu.

Mert Hakan Yandaş'a gönderme

Kerem'in bu sözleri, geçtiğimiz sezon Rams Park'ta oynanan derbi maçta tartıştığı Mert Hakan Yandaş’a yönelik gönderme olarak yorumlandı ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Geçen sezondan yaşanan tartışma

Geçtiğimiz sezon Rams Park'ta oynanan karşılaşma sonrasında Mert Hakan Yandaş ile Yunus Akgün arasında sözlü bir tartışma yaşanmıştı. Mert Hakan Yandaş, kazandıkları maçın ardından stat koridorunda "Tek başıma yeneceğim dedim onları" diye bağırmış Yunus Akgün ise, "Haftaya şampiyonluğumuzu izlersin Mert" şeklinde bir yanıt vermişti.

Kerem Aktürkoğlu'nun göndermesi de geçen sezonki maça dayanıyor. Dün akşam oynanan maça yedek kulübesinde başlayan ve 80. dakikada oyuna dahil olan Mert Hakan Yandaş'a "Kulübeden izlesin" yorumuyla göndermede bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler